Støtt dyrene i Ukraina.

NOAH vil via denne siden samle inn penger til krigsrammede dyr i Ukraina, og for å hjelpe dyr av familier som har flyktet til Norge

Pengene samles inn via vipps (Norge) og Paypal (internasjonalt), og NOAH vil fortløpende registrere og overføre pengene til våre kollegaer i dyrerettighetsorganisasjonen UAnimals i Ukraina – som deretter vil fordele pengene på hjelpetiltak for trengende dyr og dyrehjem for familiedyr, gårdsdyr og ville dyr. NOAH samler også inn penger for å gi livsnødvendig helsehjelp til dyr som har flyktet til Norge med familiene sine.

Flyktninger med dyr i Ukraina
Mennesker og dyr drevet på flukt fra sine hjem i Ukraina. Foto: UAnimals facebookside

NOAH har samlet inn over 700 000 kroner til nødhjelp for dyr i Ukraina, og for å hjelpe dyr som har kommet sammen med flyktninger til Norge. Vårt nødhjelpsfond for krigsrammede dyr er snart tomt, og NOAH håper mange vil ønske å bidra til at vi kan hjelpe enda flere dyr.

Slik kan du støtte dyrene i Ukraina

Du kan donere din gave via vipps (Norge) eller Paypal.

Vipps:

Givere i Norge kan gi gave ved å åpne Vipps-appen og gå inn på «Kjøp og betal». Under «Betal til» fyller man inn nummeret 17420 og trykker på NOAH gave. HUSK å legge til beskjed og skrive  «Ukraina» på gaven! Her ser du hvordan dette kan se ut:

 

Paypal:

Gi en gave via NOAHs Paypal (bruk knappene under). HUSK å åpne feltet «beskjed» og merk gaven «Ukraina»!

 

 

 

Dette skjer med din donasjon for dyrene

Alle penger NOAH samler inn til dyr i Ukraina, vil fortløpende bli gitt videre til den ukrainske dyrerettighetsorganisasjonen UAnimals. UAnimals fordeler så penger til en rekke hjelpetiltak for dyr som er rammet av krigshandlingene. Pengene vil nå først og fremst brukes til å få tak i mat til dyr, samt transport av dyr som må i sikkerhet. NOAH har arbeidet med UAnimals over flere år i Fur Free Alliance – en koalisjon av ca. 40 organisasjoner som jobber mot pelsdyroppdrett.

Samtidig hjelper NOAH dyr som har kommet til Norge fra Ukraina, ved å betale for livsviktig veterinærbehandling, der eier ikke har mulighet til å betale selv.

Her kan du lese mer om hvordan donasjonene hittil har blitt benyttet, og hvordan NOAH jobber for dyrene i Ukraina.

NOAH jobber hardt for å motvirke utnytting og mishandling av dyr, MEN VI TRENGER DIN HJELP.