NOAH lanserer snart et spennende nytt veggis-konsept – følg med!

Snart kommer Veggisnytt – din alt-i-ett nettside for alt vegansk. Veggisnytt blir en positiv plattform der du kan finne nyheter, tips og info om alt innenfor den veganske verden. 

Om du er på utkikk etter inspirasjon til vegansk mat, mote og skjønnhet, anbefalinger for veganske spisesteder, info om næringsrik mat for barn, eller ønsker å holde deg oppdatert på siste nytt innen teknologi, forskning og politikk – alt dette og mer vil du finne på VeggisNytt.

Meld deg på Veggisnytts splitter nye nyhetsbrev for å være med i trekningen av billetter til lanseringseventet!

Ny plattform for veggis-nyheter

Veggisnytt skal fungere som en nyhetskanal for positive nyheter innenfor dyrevennlig og grønn livsstil, politikk og samfunnsutvikling.

– Vi i NOAH har lenge tenkt på å realisere dette konseptet. Det trengs en nyhetsplattform i Norge som fokuserer på den plantebaserte og dyrevennlige utviklingen. Det skjer mye positivt innenfor plantebasert næringsliv over hele verden. Forskning innen klima, landbruk, natur og dyrs evner er et stort felt i rivende utvikling. Per i dag mangler Norge en nyhetskanal som kontinuerlig videreformidler denne type nyheter, som også fortjener et norsk publikum. NOAH er glade for  å endelig kunne realisere Veggisnytt i et forsøk på å tilby nettopp dette, sier leder i NOAH, Siri Martinsen.
Veggisnytt logo

Før-lansering på Oslo Vegetarfestival

Veggisnytt går live senere i sommer, men NOAH benytter sjansen til å informere om konseptet på Oslo Vegetarfestival som går av stabelen 25. og 26. mai.

– Vi benytter anledningen på Oslo Vegetarfestival å gi folk en hyggelig nyhet om hva de har i vente. Den forbrukerrettede delen av siden vil bli svært viktig, og vi ønsker på samme måte som Oslo Vegetarfestival, å løfte frem alle de gode initiativene innenfor plantebasert utvikling og livsstil også i Norge, sier Selma Otterlei, fagmedarbeider for bærekraft i NOAH.

Veggisnytt skal også tilby et stort utvalg av fristende veganske oppskrifter – hvor kjente og kjære navn bidrar. Dessuten skal faste eksperter svare leserne om forbrukerrettede temaer. Siden lanseres i løpet av juni. Velkommen til Veggisnytt, og oppdag en verden av plantebaserte muligheter med oss!

NOAH jobber hardt for å motvirke utnytting og mishandling av dyr, MEN VI TRENGER DIN HJELP.