Høyesterett dømmer Bob til døden!


NOAH er i sjokk og sorg over at hunden Bob – som ikke har bitt noen og som adferdseksperter beskriver som svært vennlig – er dømt til døden. Ingen hunder i Norge er nå trygge.

Hunden Bob (11) har blitt holdt på kennel i nesten 3 år fordi politiet mente han burde avlives etter en episode hvor han hoppet opp på en person. Bob har aldri bitt noen, og ingen annen enn politiet har anmeldt ham. Politibetjentene som anmeldte Bob uttalte selv at de ikke var hundekyndige. Flere adferdseksperter som har testet Bob uttaler at han er en svært vennlig og godlynt hund.

Det er skandaløst og ufattelig at en hund som aldri har bitt, og som alle som kjenner eller har testet hunden beskriver som svært godlynt og vennlig, skal måtte dø fordi politiet sier det. Hundelovens vide fullmakter er livsfarlig for ALLE hunder!

NOAH har arbeidet politisk i flere år for å endre hundeloven slik at den til forskjell fra dagens lov er bygget på fagkunnskap om hunder og hundeadferd – vi trenger din hjelp! Hjelp oss med å endre hundeloven slik at ingen andre hunder kommer i samme situasjon som Bob – bli medlem!