Hva du kan gjøre mot tyrefekting


Tyrefekting i land som Spania, Portugal og Frankrike og det årlige okseløpet i Pamplona, Spania som foregår under “San Fermin” festivalen hvert år er grusomme “tradisjoner” som torturerer tusenvis av okser til døde hvert år. Dyrene lider forferdelig, og vi må jobbe aktivt for å få en slutt på dette en gang for alle!

Ikke la deg lokke

Ikke la nysgjerrigheten din lokke deg til å dra på tyrefekting når du er på ferie, det er turistenes penger som gjør at torturen kan fortsette. Mange turister fra Europa, USA, Australia og andre land gir gode billettinntekter til grådige bakmenn. Snakk med venner og familie om at de også må styre unna denne forferdelige tradisjonen.

Skriv brev og mail

Ser du aviser, blader eller nettsider som reklamerer for tyrefekting eller okseløpet så ring eller send en e-post og fortell om hvordan dyr blir torturert for denne blodige “tradisjonen”.

Kontakt også reisebyråer i din by og be de ikke reklamere for denne mishandlingen.

Kontakt den spanske ambassaden i Norge og krev en slutt på tyrefekting, husk å vær høflig!

Spanias Ambassade
Oscars gate 35
0258 Oslo

Tlf: 22 92 66 90
E-post: oslo@tourspain.es

Skriv også brev til viktige personer ved å klikke her!

Engasjer deg på nett

Bli medlem i facebook gruppen “Forby tyrefekting og okseløp!” og inviter også venner og kjente! Post linker, videoer og bilder fra tyrefekting og skriv gjerne også leserinnlegg!

Diverse

Kontakt aktivistkoordinator@dyrsrettigheter.no om du vil ha mer informasjon om demonstrasjoner som gjøres mot tyrefekting og okseløpet, eller hvordan du kan hjelpe til.

Har du bilder eller film fra tyrefekting? Send til thomas@dyrsrettigheter.no.