Juletoner for rovdyr


Hold av 16. desember kl. 19:00 og bli med på "Juletoner for rovdyr" - konsert på livestream med innsamling til NOAHs arbeid for rovdyrene. Her kan du komme i julestemning og samtidig bidra til en veldig viktig sak!

Tidligere i år arrangerte Rock for ulven «Mini-event for ulven» med live-streaming og innsamlingsaksjon til NOAHs arbeid for ulvene. Ved spakene satt Videomakeriet som gjorde dette oppdraget gratis for saken. Takket være Videomakeriet og de artistene som stilte gratis, ble det samlet inn en stor gave til arbeidet. Over 36.000,- kom inn til sammen! Dette betyr veldig mye for NOAH som nå har store kostnader knyttet til rettssaken for ulvene. NOAH vant i tingretten, men staten har anket både seieren for ulvene og saksomkostningene.

16. desember kl. 19.00 er det klart for nytt mini-event med litt roligere takter og juletoner. Videomakeriet stiller igjen gratis, med hjerte for rovdyrene, og det gjør også Eilert Ottem, Ingebrigt Fjelle og konferansieren Berit Helberg. NOAH er svært takknemlige for alle som stiller opp – og vi håper mange holder av denne kvelden!

Her kommer en hilsen fra konferansier Berit Helberg:

«Vi har nå fire år foran oss med en regjering full av infiltrert rovdyrhat, og trenger alle frivillige krefter vi kan få, alle kroner på vipps og all innsats fra absolutt alle som har hjerte for natur og forståelse for hva vi kan risikere å miste hvis politikerne får gjennomført det de har planer om. Med andre ord håper vi at du setter deg ned foran skjermen, i en god stol med en kaffe, kakao, te brus eller annet godt i kopp eller glass, gjerne litt popcorn (sprættkøinn også kalt) og med ørene på vidt gap, øynene på skjermen og tommelen klar på vippsappen.

Stedet er Facebooksiden til Rock For Ulven og det vil bli lagt ut link på arrangementssiden «Juletoner for rovdyr» som du finner på Facebook. Dato er som nevnt torsdag 16. desember og det skjer klokka 19.00. Vi håper på mange seere, ikke bare for rovdyrene, men også til ære for de som har satt av denne kvelden sprell gratis for rovdyrene og NOAH, og vil gjøre en fin sak med musikken og streamingskillsene.»

Finn gjerne arrangementet på Facebook og del det rundt så mange får med seg denne gratiskonserten med vippsjulegave til rovdyrene.

Lenke til arrangementet: https://fb.me/e/e8L2LAdIZ

Foto: Roger Brendhagen

Vil du også støtte NOAHs arbeid ved å bli medlem?

Medlemmer gjør at vi kan gjøre mer!