3. september: NOAHs Webinar - Ulv i Norge


3. september fra klokken 10.45-13.45 arrangerer NOAH et webinar om forvaltningen av ulv i Norge. Webinaret sendes live på vår Facebook, og vi håper du vil følge med!

På webinaret vil vi belyse flere problemstillinger og spørsmål. Hvorfor er det lov til å skyte ulver, innenfor ulvesonen, når ulvene er kritisk truet? Hvorfor står hensynet til næringene så mye sterkere enn vernet av truede dyr? Hvordan skal norske politikere bidra til å løse naturkrisen, når våre egne truede dyr holdes truet med vilje? Hvorfor tolker norske politikere «bestandsmålet» som et maksimumsmål, når resten av verden ser på det som et minimumsmål for at arten skal overleve? Hvor er medienes kritiske fokus på utryddingspolitikken? Hvorfor har NOAH saksøkt staten for felling av ulv innenfor sonen?

Vi inviterer også politikere, forskere og jurister, som vil holde innlegg og være med og drøfte utfordringene rundt dagens rovdyrpolitikk.

Program oppdateres fortløpende. Det blir blant annet politisk debatt, mediedebatt om medias rolle i rovdyrsaker, Q&A hvor du kan stille dine spørsmål, NOAHs advokat vil fortelle om ulverettsaken, og det blir en panelsamtale mellom Klima- og Miljøminister Sveinung Rotevatn (V) og innbyggere i ulvesonen.

Dette arrangementet er et Webinar, og vil streames live på NOAHs Facebookside. Er du nysgjerrig på rovdyrpolitikken? Kanskje du ønsker å lære mer? Vi håper alle som er opptatt av ulv vil følge med på vårt webinar! Meld deg på her.

Foto: iStock

NOAH kjemper for ulvenes rett til å leve i norske skoger.

Støtt oss i arbeidet ved å bli medlem: