Deler ut pris til dyrerettighetsarbeid


Det er nå åpent for å komme med innspill og nominasjoner i forbindelse med den nyopprettede Stiansen-prisen, som skal tildeles aktører som arbeider for dyrs rettigheter.

Dag S. Stiansens stiftelse har som formål å ivareta dyrenes interesser.

Dag S. Stiansens Stiftelse har nylig opprettet en egen pris som skal gå til enkeltpersoner eller organisasjoner som arbeider for dyrs rettigheter. I år skal prisen deles ut for første gang, og stiftelsen ber deg om komme med innspill og nominasjoner til hvem som bør få tildelt årets Stiansen-pris.

Det er åpent for å nominere den organisasjonen eller personen du mener fortjener prisen, frem til fristen som er 1. august. Selve prisutdelingen vil finne sted 13. oktober og vinneren kåres av Stiftelsens styre, som vil bestå av personer med spesiell kompetanse og engasjement innenfor dyrevelferd.

NOAH er glade for at Dag S. Stiansens stiftelse ønsker å bidra til å fremme arbeidet for dyrs rettigheter her i Norge. For en organisasjon som oss, som ikke får statsstøtte, kan en pris som dette ha stor betydning for å sette søkelyset på vårt viktige arbeid for dyrene.

NB. Nominasjonsskjemaet i lenken kan framstå litt forvirrende, men NOAH tolker det slik at man skriver inn den organisasjonen eller personen man ønsker å nomineret i feltet «Om prosjektet». Man behøver ikke å oppgi personnummer når man nominerer noen, selv om det står oppgitt som et eget felt.

Ønsker du å vite mer om Dag S. Stiansens Stiftelse, se stiftelsens nettside.