Stem for dyrene ved kommunevalget!

Snart er det kommunevalg, og mange ønsker å stemme på partier og representanter som kan tale dyrene sak.

NOAH er politisk nøytrale, og gir ros og ris til alle på objektivt grunnlag. Ved Stortingsvalget i 2017 analyserte NOAH de ulike partiene ut fra deres ord og handlinger, og vurderte hvert parti på følgende temaer: pelsdyr, dyr i landbruket, dyrs rettsvern og dyrepoliti, dyr i forsøk, dyr i havet, familiedyr, dyr i underholdningen, store rovdyr og ville dyr. Tross at dette er 2 år siden, er mange av punktene fortsatt gjeldene, og kan bidra til å få en bedre oversikt over de ulike partiene. Det var MDG, Venstre og SV som kom best ut da vi foretok denne analysen. Les mer på vår informasjonsside Stem For Dyrene.

Husk at i kommunevalg er det de lokale politikernes engasjement for dyrene som teller – prøv å finn ut av hvilket parti som har de mest dyrevennlige kandidatene, og spør dem gjerne om deres holdninger og hvilke saker de brenner for!

NOAHs fremste råd for kommunevalget er: Utfordre dine lokale representanter og spør dem om hvor viktig rovdyrene, dyrene i kjøttindustrien, dyr som utsettes for kriminalitet etc. er for dem – og hva deres bidrag vil være for å gjøre kommunen mer dyrevennlig. I kommunevalg finnes det mange ulike svar på hva som er det beste partiet å stemme på for dyrene.

Vil du ha et med dyrevennlig samfunn? Da må du stemme på et parti som bryr seg!