Meatless Monday på Habits Coffee i Pilestredet


FOTO: Anna Lerheim Ask/NOAH
FOTO: Anna Lerheim Ask/NOAH

Den lille, koselige familiedrevede kafeen mellom Høyskolen i Oslo og Bislett skal nå fremme sitt vegetariske tilbud på mandager i samarbeid med NOAH.

habits1– Jeg er veldig opptatt av kvalitet og lager all mat fra bunnen. Vi har flere ulike veganske alternativer, både wraps, salater og suppe. Linsesuppen og hibiskussaften må prøves, sier Habits eier og daglige leder, Abdullah.

På menyen finnes ulike sandwicher, wraps med bla grillede grønnsaker, hummus og baba ganoush, salater og ferskpresset juice, samt et variert utvalg av te, og selvsagt kaffe. Habits lager også mat og drikke på bestilling til både små og store arrangementer.

– NOAH er veldig glade for at Habits støtter Meatless Monday. Stedet er en liten perle ved Høyskolen i Oslo som fokuserer på gode råvarer og rimelige priser. Abdullahs linsesuppe kvalifiserer som byens både beste og billigste til kun kr 42! Maten, atmosfæren og ikke minst, Habits trivelige eier gjør dette til et sted man burde sjekke ut, sier Kaisa Hautala, fagansvarlig for bærekraft i NOAH.

SIO velg vegetariskAndre kafeer i Oslo som er med på NOAHs Meatless Monday-kampanje er The Kasbah, Café Sør og Torggata Frukt & Tobakk. I tillegg kjører studentkafeer over hele Norge kampanjen, se oversikt over steder her.

– Det er spennende å være med på den utviklingen vi ser nå hvor vegetarisk mat utgjør en sentral del av menyen på stadig flere spisesteder. Det er nettopp kampanjer som Meatless Monday som har vært med og drevet dette frem og vi skal fortsette å jobbe for at kampanjen og vegetarisk mat når ut til enda flere, sier Kaisa Hautala.

Om ditt spisested ønsker å være med på NOAHs Meatless Monday-kampanje, ta kontakt på kaisa@dyrsrettigheter.no.