Meatless Monday – nå også på The Kasbah!


The Kasbah er det nyeste på listen over spisesteder i Oslo som støtter opp om NOAHs Meatless Monday-kampanje, her tilbys nå en egen vegansk Meatless Monday-meny.

The Kasbah er en koselig og stemningsfull kafé på Alexander Kiellandsplass, med et kjøkkenet inspirert av mattradisjoner fra Middelhavet. Menyen består av mange ulike sandwicher, meze, hummus og couscous retter, og et imponerende godt utvalg for  vegetarianere og veganere. For å gjøre det enkelt er alt på menyen merket, V for vegetar, VV for vegan og G for glutenfritt. I anledning Meatless Monday har de nå et tilbud med en egen vegansk meze-meny for en eller to personer til reduserte priser.

– Dette er akkurat den typen ting vi er interessert i. Vi er relativt nye og ønsker å være en positiv bidragsyter til samfunnet, enten direkte eller indirekte. Vi er hele tiden på utkikk etter bra saker vi kan støtte, og fordi denne kampanjen bidrar til så mye positivt er vi bare veldig glade for å kunne delta. Jeg tror de fleste ønsker å bidra positivt på en eller annen måte, men vet ikke helt hvordan… Denne kampanjen gir oss mulighet til å være med på noe som er viktig, og det er alt som betyr noe, sier Marie, daglig leder på The Kasbah.

– Det er flott å treffe folk som er så etisk bevisste som eierne av The Kasbah. Her bidrar både maten og atmosfæren til at det er et av de beste vegetarvennlige spisestedene i Oslo. Vi er stolte over å ha The Kasbah med på kampanjen vår, og håper mange vil prøve ut deres nye Meatless Monday-meny, sier Kaisa Hautala, leder av NOAHs vegetarkampanje.

The Kasbah har også også quiz-kvelder og åpen mikrofon, sjekk meny og arrangement på thekasbah.no.