Meatless Monday hos Torggata Frukt & Tobakk


T1183

I samarbeid med NOAH fremmer nå Torggata Frukt & Tobakk sine sunne og lekre vegetarretter hver mandag gjennom Meatless Monday!

T187Nisjekafeen Torggata Frukt & Tobakk åpnet sine dører i fjor høst i T18s tidligere lokaler og satser på kaffe i særklasse, sunn mat og retro interiør. På dagtid er det kaffe som står i fokus med ett av Sveriges beste kaffebrennerier, Helsingborg-baserte Koppi, som leverandør, mens de på kvelden tilbyr de et godt utvalg av vin på glass. Menyen består i ulike sandwicher og salater med blant annet hjemmelaget hummus og grønn pesto, Dagens suppe og smoothies. Dagens suppe er vegetarisk på mandager, også ofte ellers.

– Vi er opptatt av å ha et godt vegetartilbud og servere sunn og god hjemmelaget mat til våre kunder. Vi er stolte av å fremme NOAHs Meatless Monday-kampanje, og håper det vil inspirere flere til å velge vegetarisk neste gang de spiser hos oss, sier Samir Azouar, daglig leder hos Torggata Frukt & Tobakk.

T184– Antall spisesteder i Oslo som tilbyr fristende vegetariske matretter er i sterk vekst, samtidig som stadig flere får opp øynene for fordelene ved å spise mer vegetarisk. Det er flott å se det økende etiske engasjementet hos spisesteder i Oslo,  vi er veldig glade for samarbeidet med Torggata Frukt & Tobakk som kan friste med naturlig og sunn vegetarmat i flotte lokaler, sier Kaisa Hautala, leder for NOAHs vegetarkampanje.