NOAH søker hjem på Østlandet


For en tid tilbake overtok NOAH en ung kattemor og ungene hennes etter at hun hadde blitt forlatt. Nå søker vi etter hjem til to hann-kattunger, og et til kattemoren.

NOAH driver normalt ikke med omplassering av dyr, men det hender vi tar på oss prosjekter for hjemløse katter, eller i spesielle tilfeller tar ansvar for enkeltdyr i nød. Disse kattene kom til NOAH etter at en tidligere samarbeidspartner tok kontakt med oss og ba om hjelp til å finne hjem til en kattemor med fire små unger.

Alle kattene er vaksinerte, ID-merket og kastrerte. Det forventes at ny eier følger opp med årlig vaksinasjon, helsesjekk hos veterinær, og at dyrene forsikres. Hjemmene må være sentralt på Østlandet, og ny eier må ha mulighet til å selv hente kattene i Oslo.

Du kan lese mer om de tre kattene nedenfor.

Kattemor

Bildet viser en grå katt

Kattemor er 2-3 år gammel. Hun er litt sjenert, men hun er også kosete og liker å ligge i sengen til fostermor om natten. Vi vet ikke mye om bakgrunnen hennes annet enn at hun og kattungene hennes ble fraflyttet. Hun har vært utekatt og trenger derfor gode og trygge utemuligheter.

Kattungene

Bildet viser to grå kattunger

Kattungene er to lekne og litt bøllete gutter på litt over 4 måneder. De ønskes adoptert sammen. Kattungene trenger trygge utemuligheter eller eventuelt god plass med tilgang til luftegård der de kan få boltre seg fritt.

Vil du adoptere?

Er du på utkikk etter et nytt familiemedlem, og kunne tenke deg å adoptere noen av kattene? Send en e-post til Silje@dyrsrettigheter.no, der du forteller om deg selv og familien din og hva slags hjem du kan tilby kattene. Merk e-posten med «Adopsjon«.

Vil du støtte NOAHs arbeid?

Bli medlem!