NOAH logo
Forsiden > Støtt oss

Støtt oss

Hvem vil ikke heller ha et samfunn hvor dyr respekteres, istedenfor å utnyttes – et samfunn som ikke aksepterer vold og overgrep? Ved å støtte NOAH, er du med på å skape en fremtid for dyr som medskapninger, med rett til liv og livskvalitet.

Bli medlem i NOAH

Som medlem i NOAH er du med på å skape forandring for dyr hver dag; du hjelper til å øke respekten for dyr, bidrar til dokumentering av dyremishandling, redder dyr fra bl.a. dyreforsøk, pelsindustri og industrielt husdyrhold og presser frem lover som hindrer overgrep.

Med din hjelp blir vi flere og sterkere.

Bli medlem her

Gave til dyrene


Det koster penger å drive dyrerettighetsarbeid. Gi en gave på NOAHs konto: 7878.05.14336 eller via PayPal på knappen under.

Doner via PayPal

Testamentarisk


Ved å tilgodese NOAH i ditt testament, lever ditt engasjement for dyrene videre. Få råd om testamentariske gaver her >>

Verv en venn


For å bli større og sterkere i kampen for dyrs rettigheter trenger NOAH flere medlemmer. Verv venner og kjente, og få samtidig flotte vervepremier her >>

 

Skattefradrag:
Alle som har gitt mer enn 500 kroner til NOAH i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e) (opp til 16 800 kroner), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Ønsker du å motta skattefradrag på din støtte til NOAH, ta kontakt med oss for å oppgi ditt fødselsnummer. Dette bør gjøres enten over telefon på 22114163 eller via brev til NOAH – for dyrs rettigheter, Dronningensgate 13, 0152 Oslo.

Din støtte gir flere resultater for dyrene!
Les mer om hva NOAH allerede har oppnådd i kampen for dyrenes rettigheter.