NOAH logo
Forsiden > Støtt oss

Støtt oss

NOAH vil ha et samfunn hvor dyr respekteres, istedenfor å utnyttes – et samfunn som ikke aksepterer dyremishandling. Ved å støtte NOAH, er du med på å skape en fremtid for dyr som medskapninger, med rett til liv og livskvalitet.

Bli medlem i NOAHSom medlem i NOAH er du med på å skape forandring for dyr hver dag. Din støtte gir oss mulighet til å motvirke, dokumentere og informere om dyremishandling og utnytting av dyr. Vi øker respekten for dyr i samfunnet, og oppnår viktige resultater hvert år. Vil du ha dyrepoliti i hele Norge, slutt på pelsdyroppdrett og et samfunn som respekterer alle dyr som individer? Støtt oss og bli medlem i dag!

Jeg ønsker å støtte NOAH månedlig med:
Gave til dyrene


Det koster penger å drive dyrerettighetsarbeid. Gi en gave på NOAHs konto: 7878.05.14336 eller via PayPal på knappen under.

Doner via PayPal

Testamentarisk


Ved å tilgodese NOAH i ditt testament, lever ditt engasjement for dyrene videre. Få råd om testamentariske gaver her >>

Verv en venn


For å bli større og sterkere i kampen for dyrs rettigheter trenger NOAH flere medlemmer. Verv venner og kjente, og få samtidig flotte vervepremier her >>

 

Skattefradrag:
Alle som har gitt mer enn 500 kroner til NOAH i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e) (opp til 16 800 kroner), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Ønsker du å motta skattefradrag på din støtte til NOAH, ta kontakt med oss for å oppgi ditt fødselsnummer. Dette bør gjøres enten over telefon på 22114163 eller via brev til NOAH – for dyrs rettigheter, Dronningensgate 13, 0152 Oslo.

Din støtte gir flere resultater for dyrene!
Les mer om hva NOAH allerede har oppnådd i kampen for dyrenes rettigheter.