NOAH logo
Forsiden > Støtt oss

Støtt oss

NOAH vil ha et samfunn hvor dyr respekteres, istedenfor å utnyttes – et samfunn som ikke aksepterer dyremishandling. Ved å støtte NOAH, er du med på å skape en fremtid for dyr som medskapninger, med rett til liv og livskvalitet.

Bli medlem i NOAHSom medlem i NOAH er du med på å skape forandring for dyr hver dag. Din støtte gir oss mulighet til å motvirke, dokumentere og informere om dyremishandling og utnytting av dyr. Vi øker respekten for dyr i samfunnet, og oppnår viktige resultater hvert år. Vil du ha dyrepoliti i hele Norge, slutt på pelsdyroppdrett og et samfunn som respekterer alle dyr som individer? Støtt oss og bli medlem i dag!

Jeg ønsker å støtte NOAH månedlig med:Gave til dyrene


Det koster penger å drive dyrerettighetsarbeid. Gi en gave på NOAHs konto: 7878.05.14336 eller via PayPal på knappen under.

Doner via PayPal

Testamentarisk


Ved å tilgodese NOAH i ditt testament, lever ditt engasjement for dyrene videre. Få råd om testamentariske gaver her >>

Verv en venn


For å bli større og sterkere i kampen for dyrs rettigheter trenger NOAH flere medlemmer. Verv venner og kjente, og få samtidig flotte vervepremier her >>

 

 

Skattefradrag:
Alle som har donerer mer enn 500 kroner til NOAH i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e) (opp til 30 000 kroner), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Ønsker du å motta skattefradrag på din støtte til NOAH, ta kontakt med oss for å oppgi ditt fødselsnummer. Dette bør gjøres enten over telefon på 22114163 eller via brev til NOAH – for dyrs rettigheter, Dronningensgate 13, 0152 Oslo. Du kan lese mer om skattefradrag for gaver til organisasjoner på skattetatens nettsider.

Din støtte gir flere resultater for dyrene!
Les mer om hva NOAH allerede har oppnådd i kampen for dyrenes rettigheter.