NOAH logo
Forsiden > Dyrs rettsvern

Dyrs rettsvern

4 nov. 2018: Dyrs rettsvern »

NOAH er svært skuffet over at Faktisk.no skriver direkte feil om NOAH, og gir sterkt villedende informasjon om hundeloven. Les mer »

13 jun. 2018: Dyrs rettsvern »

Dag S. Stiansens Stiftelse åpen for søknader og nominasjoner. Stiftelsen deler ut en halv million kroner i året til prosjekter som bidrar til å fremme dyrenes interesser. Les mer »

7 jun. 2018: Dyrs rettsvern »

NOAH er i sjokk og sorg over at hunden Bob - som ikke har bitt noen og som adferdseksperter beskriver som svært vennlig - er dømt til døden. Ingen hunder i Norge er nå trygge. Les mer »

19 des. 2017: Dyrs rettsvern »

For mange dyr er nyttårsaften en slitsom og ubehagelig affære. Dersom du tar noen forhåndsregler kan du gjøre kvelden mindre ubehagelig for dyrene rundt deg. Les mer »

27 nov. 2017: Dyrs rettsvern »

Etter forhandlinger fra Venstre, med støtte fra FrP er det nå satt av 4 millioner kroner i ekstra bevilgning til å utvide dyrepolitiet! Les mer »

10 mai. 2017: Dyrs rettsvern »

Seier for dyrene! Denne uken ble det kjent at justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) setter av 3 millioner kroner til å opprette en ny enhet med dyrepoliti i Øst politidistrikt! Les mer »

25 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Nok en seier i NOAHs arbeid for dyrs rettsvern - neste år blir det også dyrepoliti i Rogaland politidistrikt! Les mer »

25 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Endelig! NOAH har nå fått gjennomslag for at forskjellsbehandlingen må stoppe og for at NOAHs arbeid for dyrs rettigheter skal inn i statsbudsjettet! Les mer »

2 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Mange mennesker liker å spise kjøtt, men få liker å skade eller drepe andre følende vesener. Disse holdningene er motstridende og skaper et ''kjøtt-paradoks"; folk misliker å gjøre dyr vondt samtidig som de liker å spise dem. Les mer »

19 okt. 2015: Dyrs rettsvern »

Oslos nye byråd går inn for å etablere et dyrepoliti i hovedstaden, etter innspill fra NOAH. En stor sier i NOAHs arbeid for dyrs rettsvern! Les mer »

7 okt. 2015: Dyrs rettsvern »

Heller ikke i år får NOAH tildelt støtte for vårt arbeid for dyrene. Vi oppfordrer alle våre støttespillere til å protestere mot avgjørelsen. Les mer »

10 sep. 2015: Dyrs rettsvern »

NOAH, omplasseringsforeningene Solplassen og FOD og Miljøpartiet De Grønne har nå fått gjennomslag for kravet om endring av "avlivingsparagrafen" i dyrevelferdsloven! Les mer »

28 aug. 2015: Dyrs rettsvern »

NOAH var tilstede da Norges første dyrepolitienhet ble lansert i Trondheim 21. august. Les mer »

22 apr. 2015: Dyrs rettsvern »

Barneombudet tar nå avstand fra Aftenpostens sammenlikning av straff for kriminalitet mot dyr og barn - hvor to svake grupper settes opp mot hverandre. Les mer »

22 jan. 2015: Dyrs rettsvern »

Politiet vil gjennomføre en prøveordning med dyrepoliti i Sør-Trøndelag politidistrikt. Nyheten ble lansert på seminar hvor NOAH holdt foredrag. Les mer »

8 okt. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH mener Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug har et demokratisk problem når hun velger å tilbakeholde statsstøtten til organisasjoner som utfordrer hennes politikk. Les mer »

6 okt. 2014: Dyrs rettsvern »

Rundt 5500 mennesker møtte opp på NOAHs svært vellykkede markering for dyrepoliti. Les mer »

1 sep. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH intensiverer nå arbeidet ytterligere for dyrepoliti i Norge – blant annet med ny informasjonsnettside: www.dyrepoliti.no. Les mer »

30 mai. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH har nå fått tips om at Nes Kommune i Buskerud planlegger ulovlig innfanging og avlivning av katter, allerede fra førstkommende mandag. Les mer »

21 mai. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH er glade for Miljøkomiteen på Stortinget har avvist Senterpartiets Dokument 8-forslag om økt press på rovdyrene. Les mer »