NOAH logo
Forsiden > Dyrs rettsvern

Dyrs rettsvern

25 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Nok en seier i NOAHs arbeid for dyrs rettsvern - neste år blir det også dyrepoliti i Rogaland politidistrikt! Les mer »

25 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Endelig! NOAH har nå fått gjennomslag for at forskjellsbehandlingen må stoppe og for at NOAHs arbeid for dyrs rettigheter skal inn i statsbudsjettet! Les mer »

2 nov. 2015: Dyrs rettsvern »

Mange mennesker liker å spise kjøtt, men få liker å skade eller drepe andre følende vesener. Disse holdningene er motstridende og skaper et ''kjøtt-paradoks"; folk misliker å gjøre dyr vondt samtidig som de liker å spise dem. Les mer »

19 okt. 2015: Dyrs rettsvern »

Oslos nye byråd går inn for å etablere et dyrepoliti i hovedstaden, etter innspill fra NOAH. En stor sier i NOAHs arbeid for dyrs rettsvern! Les mer »

7 okt. 2015: Dyrs rettsvern »

Heller ikke i år får NOAH tildelt støtte for vårt arbeid for dyrene. Vi oppfordrer alle våre støttespillere til å protestere mot avgjørelsen. Les mer »

10 sep. 2015: Dyrs rettsvern »

NOAH, omplasseringsforeningene Solplassen og FOD og Miljøpartiet De Grønne har nå fått gjennomslag for kravet om endring av "avlivingsparagrafen" i dyrevelferdsloven! Les mer »

28 aug. 2015: Dyrs rettsvern »

NOAH var tilstede da Norges første dyrepolitienhet ble lansert i Trondheim 21. august. Les mer »

22 apr. 2015: Dyrs rettsvern »

Barneombudet tar nå avstand fra Aftenpostens sammenlikning av straff for kriminalitet mot dyr og barn - hvor to svake grupper settes opp mot hverandre. Les mer »

22 jan. 2015: Dyrs rettsvern »

Politiet vil gjennomføre en prøveordning med dyrepoliti i Sør-Trøndelag politidistrikt. Nyheten ble lansert på seminar hvor NOAH holdt foredrag. Les mer »

8 okt. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH mener Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug har et demokratisk problem når hun velger å tilbakeholde statsstøtten til organisasjoner som utfordrer hennes politikk. Les mer »

6 okt. 2014: Dyrs rettsvern »

Rundt 5500 mennesker møtte opp på NOAHs svært vellykkede markering for dyrepoliti. Les mer »

1 sep. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH intensiverer nå arbeidet ytterligere for dyrepoliti i Norge – blant annet med ny informasjonsnettside: www.dyrepoliti.no. Les mer »

30 mai. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH har nå fått tips om at Nes Kommune i Buskerud planlegger ulovlig innfanging og avlivning av katter, allerede fra førstkommende mandag. Les mer »

21 mai. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH er glade for Miljøkomiteen på Stortinget har avvist Senterpartiets Dokument 8-forslag om økt press på rovdyrene. Les mer »

12 mar. 2014: Dyrs rettsvern »

NOAH og omplasseringsforeningene Solplassen og FOD er glade for å se at vi nå får sterk politisk støtte for vårt krav om endring av §32 i dyrevelferdsloven. Les mer »

10 jan. 2014: Dyrs rettsvern »

Dag O Hessen er professor i biologi. Han har skrevet en rekke fagbøker, og er kjent for sitt engasjement i krysningsfeltet biologi, miljø og filosofi. Les mer »

10 jan. 2014: Dyrs rettsvern »

For 100 år siden reiste Albert Schweitzer til Afrika og opprettet et hospital - for både mennesker og dyr. Han er kjent for sin filosofi om ærefrykt for livet. I 1954 kom han til Oslo for å motta Nobels fredspris. Les mer »

10 jan. 2014: Dyrs rettsvern »

Den er mange nye ansikter på Stortinget denne høsten. Noen er mer interessante for NOAHs Ark enn andre - og en vegetarianer på tinget er definitivt i den kategorien. Les mer »

10 jan. 2014: Dyrs rettsvern »

Hvem er De Grønnes første stortingsrepresentant? Det ville NOAHs Ark gjerne finne ut av. Det første vi fant ut er at han bruker et frodig språk. Les mer »

8 jan. 2014: Dyrs rettsvern »

2013 var et aktivt og begivenhetsrikt år for NOAH. Her er en oppsummering av høydepunktene fra arbeidet vårt i året som var. Les mer »