NOAH logo
Forsiden > Pelsdyr > Oppdrett og fangst > Designstudent lager… 15. mar 2009

Designstudent lager anti-pels reklame for NOAH

Flere og flere engasjerer seg i NOAHs PelsUT-kampanje, en av de er designstudent Taran Steen som har laget en flott kort-film om pelsindustrien med en Mikkel Rev-vinkling.

 Fra filmen til Taran Steen. NOAH oppfordrer flere til å lage kortfilmer med anti-pels budskap.

Fra filmen til Taran Steen. NOAH oppfordrer flere til å lage kortfilmer med anti-pels budskap.

Til tross for en sterk opinion mot pels og forbud mot pelsdyroppdrett i flere land, sitter fortsatt flere millioner dyr i bur for pelsens skyld verden over (hvorav ca. 800 000 i Norge).

Design-student Taran Steen har lenge vært engasjert i dyrs rettigheter og føler sterkt for pels-saken. Hun bestemte seg for å lage en film for NOAH med fakta, animasjon og barnesang for å fokusere på pels-industrien (se film nederst på siden)

– For meg er alle levende skapninger likeverdige, og jeg har høy respekt for dyr. Derfor var det ingen tvil om at jeg måtte gjøre dette prosjektet for NOAH. De får folk til å se på dyr som enkeltindivider og at de har verdi. Dyr er ikke produkter, sier hun.

NOAH tilbyr ressurser

NOAH kan bistå studenter med fotografier fra vårt foto-arkiv med nesten tyve års dokumentering av forholdene for dyr på norske pelsfarmer. Innsendte bidrag vil kunne brukes av NOAH i kampen mot pelsindustrien.

– Å bruke sine evner for å tale dyrenes sak er både utfordrende og givende; dette er reklame som kan bidra til å redde liv, sier leder i NOAH, Siri Martinsen.

Bli aktiv

Vil du jobbe for at butikker skal slutte å selge pelsprodukter, at politikere skal kutte subsidiene til pelsindustrien og opplysningsarbeid til forbrukere?

Ta kontakt med PelsUT koordinator Elisabeth på 93281556 eller e-post pelsut@gmail.com

Bli medlem