NOAH logo
Forsiden > Pelsdyr > Frivillig for pelsdyrene 1. nov 2016

Frivillig for pelsdyrene

 NOAHs Fakkeltog mot pels 2014 i Tønsberg. Foto: Henrik Kihlstrand.

Lørdag 12. november arrangeres NOAHs fakkeltog mot pels, og da trenger pelsdyrene hjelp av DEG!

 

Nylig har regjeringen gått inn for fortsatt pelsdyroppdrett – stikk i strid med faglige råd. Det er nå opp til Stortinget å sørge for at regjeringen faktisk forholder seg til dyrevelferdsloven og avvikler pelsdyroppdrett. Nå som regjeringens avgjørelse er presentert er det bare enda mer tydelig hvor viktig det er at så mange som mulig møter opp i NOAHs fakkeltog mot pels! Vi må vise politikerne at vi aldri gir oss før burene er tomme!

Det er kanskje lett å lure på om enda et fakkeltog, enda et år vil få politikerne til å lytte – MEN husk da at for hvert eneste år har stadig flere politikere og stadig flere grupper i samfunnet blitt med oss og tatt avstand fra pels! For hvert eneste år blir pelsdyrenes sak sterkere – og politikerne følger nøye med på folkets engasjement – ikke minst på fakkeltoget! Og i år er pelsdyrenes skjebneår – Sammen med deg kan vi gjøre en forskjell for alle dyrene som sitter i trange bur!

Det viktigste du kan gjøre for å vise ditt engasjement er å stille opp i toget lørdag 12. november! Det arrangeres fakkeltog i 26 byer i år: Se her for oversikt over alle 26 byene

Men dyrene trenger deg også i forkant:

Hjelp til slik at ENDA FLERE kommer i NOAHs fakkeltog;

  • Hjelpe til med å spre arrangementet i sosiale medier (Lenke hovedarrangement: https://www.facebook.com/events/1652437041735616/  – på hovedarrangementet ser du også lenke til arrangementer i alle de andre byene.)
  • Invitere venner og familie til å delta – INVITER og DEL eventene på facebook.
  • Hjelp til å henge opp plakater og dele ut løpesedler om fakkeltoget – ta kontakt med Jeanett.dahlberg@dyrsrettigheter.no for å hjelpe til i Oslo og omeng. For å hjelpe til i de andre byene – skriv på det lokale eventet at du kan bidra!

Hjelp til som frivilig i selve fakkelotget:

Særlig i Oslo er dette er stort arrangement og vi trenger mange frivillige på selve dagen til ulike oppgaver – bl.a.:

  • Vakthold,
  • Salg av fakler
  • Banner-bærer

Dersom du ønsker å bli med som frivillig i Oslo, eller vil vite mer om dette ta kontakt med vår koordinator Jeanett på Jeanett.dahlberg@dyrsrettigheter.no

Bli medlem