NOAH logo
Forsiden > Pelsdyr

Pelsdyr

Les om NOAHs arbeid mot pelsindustrien.

6 jun. 2019: Pelsdyr »

Signér for å forby pelsimport! Les mer »

22 mai. 2019: Pelsdyr »

Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsmann har gått ut og meldt at AP vil ha en ny behandling av loven i Stortinget - hjelp NOAH med å få AP til å stemme for et forbud! Les mer »

22 mai. 2019: Pelsdyr »

NOAH er svært glade over å melde at Prada-gruppen idag sier nei til pels etter samtaler med Fur Free Alliance, hvor NOAH er norsk representant. Les mer »

10 apr. 2019: Pelsdyr »

Nå er endelig forslag til lov om forbud mot hold av pelsdyr lagt frem på Stortinget! Les mer »

5 apr. 2019: Pelsdyr »

Landbruksministeren har kommet med en rekke bekymringsverdige uttalelser om pelsdyrnæringen som får NOAH til å reagere. Les mer »

26 feb. 2019: Pelsdyr »

Nordiske dyrerettighetsorganisasjoner: Demokratisk støtte og økonomiske årsaker til pelsoppdrett i Norden er borte Sammen med dyrevernsorganisasjoner i Estland, Finland og Sverige har NOAH via Fur Free Alliance i årevis jobbet for å stoppe pelsdyroppdrett i våre respektive land. NOAH vil nå ha et tettere samarbeid med de utenlandske organisasjonene for å gjøre kampen mot pels enda [...] Les mer »

30 jan. 2019: Pelsdyr »

Rev i bur på pelsdyr farm Her kan du lese NOAH – for dyrs rettigheter sitt innspill til Landbruks- og matdepartementets forslag til lov om forbud mot hold av pelsdyr. Dette er et svært viktig lovforslag som NOAH støtter. Les mer »

22 nov. 2018: Pelsdyr »

Endelig er lovforslag om pelsforbud ute på høring! Les mer »

26 okt. 2018: Pelsdyr »

NOAHs innspill til Landbruksdepartementet angående omstilling av pelsfarmer til grønt landbruk. Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

NOAHs Fakkeltog mot pels 2018 var et seierstog over at vi endelig er blitt hørt Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

I fjor arrangerte NOAH fakkeltog fra Kristiansand til Svalbard, i til sammen hele 30 byer i Norge, vil DU være med på å spre årets fakkeltoget til så mange byer som mulig? Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

Pelsdyrene trenger DEG for å gjøre årets fakkeltog enda større og sterkere enn alle tidligere fakkeltog, og absolutt alle frivillige bidrag er helt nødvendig for et vellykket fakkeltog! Bli med! Les mer »

15 jan. 2018: Pelsdyr »

Etter 28 års kamp mot pelsdyroppdrett kan NOAH endelig juble for seier! Les mer »

22 okt. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21. oktober gikk NOAHs Fakkeltog mot pels av stabelen for fjortende gang, denne gangen med rekordmange 8900 oppmøtte! Les mer »

17 okt. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21 oktober samles tusenvis av nordmenn under ett felles krav til norske politikere: Lytt til de faglige rådene og legg ned pelsnæringen! Les mer »

12 okt. 2017: Pelsdyr »

I statsbudsjettet for 2018 gir Landbruksdepartementet pelsnæringen 2 millioner til "dyrevelferdsprogram", men kutter all støtte til det ideelle dyrevelferdsarbeidet. Les mer »

29 sep. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21. oktober trenger pelsdyrene DEG! Les mer »

9 jun. 2017: Pelsdyr »

Få dager etter at nyheten om at det blir slutt på pelsdyroppdrett i Tyskland kom, ble det kjent at også Tsjekkias politikere har valgt å sette dyrenes velferd først og forbyr pelsdyroppdrett. Les mer »

7 jun. 2017: Pelsdyr »

En lovendring vedtatt 2. juni sørger for at pelsdyroppdrett ikke lenger blir lønnsomt i Tyskland. De resterende minkfarmene blir nødt til å legge ned innen fem år. Les mer »

5 mai. 2017: Pelsdyr »

Næringens utkast til programmet som skal gi pelsfarmerne mulighet til å ha flere enn to mink i hvert bur, har kommet. Det er ingen substansielle endringer i dyrenes miljø. Les mer »