NOAH logo
Forsiden > Pelsdyr

Pelsdyr

Les om NOAHs arbeid mot pelsindustrien.

26 feb. 2019: Pelsdyr »

Nordiske dyrerettighetsorganisasjoner: Demokratisk støtte og økonomiske årsaker til pelsoppdrett i Norden er borte Sammen med dyrevernsorganisasjoner i Estland, Finland og Sverige har NOAH via Fur Free Alliance i årevis jobbet for å stoppe pelsdyroppdrett i våre respektive land. NOAH vil nå ha et tettere samarbeid med de utenlandske organisasjonene for å gjøre kampen mot pels enda [...] Les mer »

30 jan. 2019: Pelsdyr »

Rev i bur på pelsdyr farm Her kan du lese NOAH – for dyrs rettigheter sitt innspill til Landbruks- og matdepartementets forslag til lov om forbud mot hold av pelsdyr. Dette er et svært viktig lovforslag som NOAH støtter. Les mer »

22 nov. 2018: Pelsdyr »

Endelig er lovforslag om pelsforbud ute på høring! Les mer »

26 okt. 2018: Pelsdyr »

NOAHs innspill til Landbruksdepartementet angående omstilling av pelsfarmer til grønt landbruk. Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

NOAHs Fakkeltog mot pels 2018 var et seierstog over at vi endelig er blitt hørt Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

I fjor arrangerte NOAH fakkeltog fra Kristiansand til Svalbard, i til sammen hele 30 byer i Norge, vil DU være med på å spre årets fakkeltoget til så mange byer som mulig? Les mer »

2 okt. 2018: Pelsdyr »

Pelsdyrene trenger DEG for å gjøre årets fakkeltog enda større og sterkere enn alle tidligere fakkeltog, og absolutt alle frivillige bidrag er helt nødvendig for et vellykket fakkeltog! Bli med! Les mer »

15 jan. 2018: Pelsdyr »

Etter 28 års kamp mot pelsdyroppdrett kan NOAH endelig juble for seier! Les mer »

22 okt. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21. oktober gikk NOAHs Fakkeltog mot pels av stabelen for fjortende gang, denne gangen med rekordmange 8900 oppmøtte! Les mer »

17 okt. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21 oktober samles tusenvis av nordmenn under ett felles krav til norske politikere: Lytt til de faglige rådene og legg ned pelsnæringen! Les mer »

12 okt. 2017: Pelsdyr »

I statsbudsjettet for 2018 gir Landbruksdepartementet pelsnæringen 2 millioner til "dyrevelferdsprogram", men kutter all støtte til det ideelle dyrevelferdsarbeidet. Les mer »

29 sep. 2017: Pelsdyr »

Lørdag 21. oktober trenger pelsdyrene DEG! Les mer »

9 jun. 2017: Pelsdyr »

Få dager etter at nyheten om at det blir slutt på pelsdyroppdrett i Tyskland kom, ble det kjent at også Tsjekkias politikere har valgt å sette dyrenes velferd først og forbyr pelsdyroppdrett. Les mer »

7 jun. 2017: Pelsdyr »

En lovendring vedtatt 2. juni sørger for at pelsdyroppdrett ikke lenger blir lønnsomt i Tyskland. De resterende minkfarmene blir nødt til å legge ned innen fem år. Les mer »

5 mai. 2017: Pelsdyr »

Næringens utkast til programmet som skal gi pelsfarmerne mulighet til å ha flere enn to mink i hvert bur, har kommet. Det er ingen substansielle endringer i dyrenes miljø. Les mer »

10 jan. 2017: Pelsdyr »

NOAH fulgte i dag debatten om pelsdyroppdrett i Stortinget som endte i et "skjørt" flertall for videreføringen av norsk pelsdyroppdrett. Les mer »

20 des. 2016: Pelsdyr »

I 2003 lovet Stortinget å avvikle pelsdyroppdrett med mindre dyrenes miljø ble vesentlig forbedret - i dag bryter H, FrP, KrF og Sp dette løftet og vil videreføre den burdriften som faginstansene mener strider mot loven Les mer »

8 nov. 2016: Pelsdyr »

Fredag 4. november la landbruksminsteren frem regjeringens avgjørelse om pelsnæringen, og stikk i strid med faglige råd har regjeringen bestemt seg for å ikke avvikle pelsdyroppdretten. Nå blir det opp til Stortinget å ta ansvar! Les mer »

1 nov. 2016: Pelsdyr »

Lørdag 12. november arrangeres NOAHs fakkeltog mot pels, og da trenger pelsdyrene hjelp av DEG! Les mer »

31 okt. 2016: Pelsdyr »

Med over 8250 oppmøtte i hele 26 byer er NOAHs fakkeltog mot pels 2016 det største noensinne! Les mer »