NOAH logo
Forsiden > NOAHs ARK

NOAHs ARK

NOAHs ark medlemsmagasinNOAHs ARK utgis av NOAH – for dyrs rettigheter. Magasinet er et informativt og nyttig organ for alle som interesserer seg for, og engasjerer seg i, dyrevern og dyrs rettigheter og ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer innenfor dyrevernet nasjonalt og internasjonalt.

Magasinet har utviklet seg fra å være et medlemsblad til å bli et aktualitetsmagasin for alle som er opptatt av dyrevernsspørsmål. NOAHs Ark innholder fagstoff om dyr og dyrs atferd, alternativer til dyreforsøk, pelsdyroppdrett, jakt, rovdyrpolitikk, kjøttproduksjon, vegetarisme og veganisme, for å nevne noe. NOAHs ARK publiserer det siste innenfor dyrevern og dyrs rettigheter innen politikk, forskning og samfunnsliv nasjonalt og internasjonalt. NOAHs ARK byr på interessante temaartikler, kronikker, nyheter verden over og spennede intervjuer. De seneste årene har NOAHs ARK blant annet intervjuet Arne Næss, Lise Myhre, Dan Piraro, Tove Nilsen, Charlotte Thorstvedt, Erik Solheim og Astrid Lindgren. Magasinet har også omtale av aktuell litteratur og film.

NOAHs ARK er et radikalt magasin som setter søkelyset på menneskets inngripen i dyrs frihet og velferd. Magasinet stiller spørsmål ved og utfordrer vanetenkning. Etiske problemstillinger belyses grundig, og magasinet gir et godt innblikk i NOAHs arbeid og dyrs rettigheter generelt i vårt samfunn.

Bladet kommer ut med tre nummer i året og er gratis til NOAHs medlemmer (bli medlem her!). Løssalgsprisen er kr. 35,- per nummer. Biblioteker kan abbonere ved å skrive til register@dyrsrettigheter.no

Alle publiserte artikler fra NOAHS ARK finnes her.

Ønsker du å annonsere i NOAHs ARK?