NOAH logo
Forsiden > NOAH > Vil du gjøre din stemme… 4. jul 2011

Vil du gjøre din stemme hørt og samtidig støtte NOAH?

NOAH – for dyrs rettigheter har fått tilbud fra Norstat om å bli med i et samarbeid som kan øke inntektene til NOAHs arbeid samtidig som NOAHs støttespillere får mulighet til å delta i undersøkelser og dermed gjøre sine meninger kjent.

Barn og dyr. Foto: HSUSNorstat er Nordens største aktør innenfor markedsundersøkelser.Panel.no er Norstats forbrukerpanel hvor alle som melder seg på kan ytre seg om politikk og andre samfunnsaktuelle tema, samt ha mulighet til å påvirke produkter og tjenester via e-postundersøkelser.

En gjennomsnittsundersøkelse tar ca ti minutter og for dette får alle som melder seg på via NOAH 10 kroner skattefritt hver gang, som blir donert uavkortet til NOAHs arbeid. Norstat gir også en bonus til NOAH om vi registrerer oss med over 100 medlemmer.

NOAH håper at alle som er 15 år eller eldre vil melde seg inn i panel.no, registrere seg, og gi sin støtte til NOAHs arbeid også på denne måten. Samtidig synes NOAH det er gunstig at dyrevennlige forbrukere deltar i markedsundersøkelser og påvirker produsenter og næringsaktører med sin stemme. Vi håper du også synes det! Det er selvsagt helt anonymt, og panel.no forsikrer NOAH og våre støttespillere om at de aldri vil bruke adressen til noe annet enn markedsundersøkelser og medlemsinformasjon. Alle undersøkelsene vil bli sendt til deg på email, og nederst i hver mail er det også en tydelig link for utmelding om du ikke skulle ønske å få tilsendt flere undersøkelser.

Trykk på linken og meld deg inn: https://secure.norstat.in/WebStatus3/VoluntarySupport.mvc/Create?providerKey=3c080ed77da543bdbb9271b70f204539.

(Om du ikke automatisk kommer til registrering kopier linken inn i din nettleser.)

På forhånd, takk :)

Bli medlem