NOAH logo
Forsiden > NOAH > Hjelp NOAH å få flere… 18. feb 2011

Hjelp NOAH å få flere medlemmer!

For å bli større og sterkere i kampen for dyrs rettigheter trenger NOAH flere medlemmer. Nå er vi igang igjen med en vervekampanje hvor du kan få fine gaver samtidig som du hjelper NOAH å vokse.

Med flere medlemmer blir NOAH sterkere i antall mennesker som viser at de støtter NOAHs budskap, vi får mer penger å bruke på dyrerettighetsarbeid og kan utrette enda mer for dyrene. Ved å være medlem i NOAH gjør du en stor innsats for dyrene. Ved å verve nye medlemmer kan du doble – kanskje mangedoble – denne innsatsen, samtidig som du blir premiert for det. Nå kan du hjelpe NOAH med å kjempe for dyrene. Hvert medlem (på avtalegiro) som du verver gir deg ett poeng. NOAHshop er full av flotte bøker, klær, filmer og annet som du kan få ved å verve. Se mer om hva du kan vinne under «vervepremier».

Vervetips

Lurer du på hvordan du kan verve medlemmer til NOAH? Ta en titt på vervetipsene under:

Stand: Du trenger et bord, plakater og/eller bannere, løpesedler og noen venner. Sett opp bordet i gågata der du bor eller på et kjøpesenter og snakk med folk som går forbi og fortell dem om NOAH og spør om de vil bli medlemmer og støtte vårt arbeid. Skal du arrangere dette, så ta kontakt med aktivistkoordinator@dyrsrettigheter.no for hjelp, råd og materiell.

På gaten: Ta med deg vervearket, et hardt underlag, still deg opp i gågata der du bor og snakk med folk som går forbi. Spør om de bryr seg om dyrs rettigheter og om de vil støtte NOAH.

Familie og venner: Snakk med folk du kjenner og spør om de er interessert i dyrerettigheter og om de vil bli medlem i NOAH. Fortell dem at hvis de bryr seg om dyr er nå en kjempefin tid å bli medlem på, da du får premier for hvert nye medlem du verver.

Forklar for de som vil bli medlem at det beste for NOAH er om de blir månedsgivere da dette sikrer en jevn strøm av økonomisk støtte til NOAH, som igjen gjør det enklere for NOAH å planlegge hvilke ressurser vi har til å satse på de forskjellige kampanjene.

Vervepremier

I tillegg til å hjelpe NOAH å bli sterkere i kampen for dyrs rettigheter får du flotte premier fra vår nettbutikk.

Du får:
1 poeng for hver månedsgiver (min. kr. 50/mnd.  via avtalegiro).

1 poeng: Valgfri NOAH t-skjorte/topp: Nemi «Nei til pels», Kanin «Wear your own damn fur», «Ja til sirkus uten dyr», «Make love, not burgers», eller «Fur is cruel – love is cool». Vi har flere forskjellige størrelser og farger.

2 poeng: Valgfri bok eller DVD. Vi har mange forskjellige dokumentarer, kokebøker osv.

5 poeng: Gavekort på kr 1500 i NOAHshop! Vi har buttons, klistremerker, hettegenser, bøker, filmer, t-skjorter og mye mer å velge mellom. Finn noe fint til deg selv eller som gave til venner og familie.

Skriv på de du verver og dine premieønsker på eget verveskjema.

Last ned verveskjema.

Last ned ark med avtalegiro-slipper.

Bli medlem