NOAH logo
Forsiden > NOAH > Nytt NOAHs Ark ute! 2. jun 2012

Nytt NOAHs Ark ute!

Et ferskt nummer av NOAHs Ark går i disse dager ut til alle våre medlemmer. Hovedtema er kyllingindustrien, men det er også mye mer å lese om, og intervju med Hanne Sørvaag og Anine Stang.

NOAHs Ark 1/2012 har som hovedtema kyllingindustrien – med fokus på Mattilsynets rapport fra iår. Men flere aktuelle temaer er også med: Har du oversikt over reglene for hvordan høner i Norge har det per 2012 – hva betyr «frittgående» og hva er et et «miljøbur»? Lurer du på hva som skjer med elefantforbudet i sirkus som Mattilsynet lanserte i 2010? Og visste du at kystselene i Norge er både truet – og jaktes på? I NOAHs Ark får du grundigere informasjon om alle disse temaene.

Men du får også inspirasjon: Artistene Hanne Sørvaag og Anine Stang støtter NOAHs kampanje mot pelsindustrien – og bryr seg også om andre dyr. Begge oppfordrer deg til å prøve kjøttfri sommermat – men bakgrunnen for at de selv har valgt dette er forskjellig.

Dersom du er medlem og har flyttet siden i vinter; pass på å registrere adresseending hos NOAH (register@dyrsrettigheter.no) slik at magasinet kommer frem til deg.

Dersom du ikke er medlem ennå, kan du bli det – så kan NOAH gjøre enda mer for dyrene, og du får NOAHs Ark hjem i posten:

Bli medlem her.

God lesing!

Bli medlem