NOAH logo
Forsiden > NOAH > NOAHs festivalsommer 2013 24. mai 2013

NOAHs festivalsommer 2013

Nå er sommeren rett rundt hjørnet og NOAHs aktivistavdeling er allerede i full gang med å forberede årets festivalsommer. Som vanlig skal NOAH være til stede ved flere av landets største festivaler for å informere om dyrs leveforhold og fortelle festivalgjengerne hvordan de kan ta mer dyrevennlige valg i sin hverdag.

På NOAHs stand kan du kjøpe bøker, t-skjorter,dvd-er og så klart bli medlem!

I år som i fjor vil NOAH være tilstede ved flere store festivaler over hele landet. I sommer vil NOAH være tilstede med stands på alt fra musikkfestivaler til politiske markeringer, og vi er alltid på utkikk etter flere aktive som kan være med å bidra! Her kan du se en oversikt over et utvalg av de største arrangementene NOAH vil være tilstede på.

Foregår noen av disse arrangementene i nærheten av der du bor? Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg å være med på stand!

Skeive dager

Dyrs rettigheter og menneskers rettigheter hører naturligvis sammen. NOAH skal som vanlig være tilstede på Skeive Dager med en stand i Pride Park på Rådhusplassen i Oslo fra onsdag 26.juni til og med lørdag 29.juni.

Musikkfestivaler:

At musikk og dyrevern er en god kombinasjon er noe artister som Morrisey, Thom Yorke fra Radiohead og Erykah Badou, som alle har en vegansk og dyrevennlig livsstil, for lengst har bevist. Denne sommeren har også den pelsfrie artisten Pink invitert NOAH til å ha stand ved sin konsert i Oslo.

Artisten Pink oppfordrer til å styre unna pels.

NOAH vil blant annet være tilstede på følgende musikkarrangementer i år:

Stand med Pink – Pink-konsert på Telenor Arena i Oslo den 25. mai

Hovefestivalen i Kristiansand, fra 2. til 5. juli

Jazzfestivalen i Molde, fra 15. til 21. juli

Månefestivalen i Fredrikstad, fra  26 til 28. juli

NOAHs vegetarevent 2013

NOAH deler ut vegetarmat ved Vegetarstanden i 2012.

NOAHs årlige vegetarmarkering har nå blitt en tradisjon. I år slår vi til igjen med utdeling av deilig vegetarmat og informasjon om fordelene ved å velge vegetarisk, på Eidsvolls plass ved Karl Johan. Relaterte aktiviteter vil også finne sted andre steder i landet.

Sett av datoen for årets event, som blir den 17. august. Det blir smaksprøver, mulighet for en prat om vegetarmat, og kanskje dukker det opp en kjendis eller to?

Hev stemmen! – markeringsdag for klima

NOAH ønsker å sette fokus på viktigheten av å velge mer vegetarisk, bdåe for dyrene og klima.

NOAH er nylig blitt med i den brede alliansen Klimavalg 2013, hvor over 70 norske organisasjoner står sammen med et krav om en mer tydelig norsk klimapolitikk. For NOAH har klimaargumentet lenge vært viktig i vår kamp for et økt fokus på vegetarisk forbruk.

Den 24. august arrangeres markeringen «Hev stemmen!», en felles markering for å få satt klima høyere på dagsordenen hos norske politikere i det kommende valget. NOAH vil være tilstede på markeringen med vårt budskap om at politikere bør satse på økt tilgjengelighet og produksjon av vegetariske alternativer slik vi oppfordres til av blant andre FNs klimapanel.

Vil du være med?

Har du lyst til å reise rundt på festivaler og fortelle folk om dyrs rettigheter? Eller bor du i nærheten av der hvor et av arrangementene foregår og kunne tenke deg å sette av noen timer til å jobbe for en god sak? Vil du bidra med lokale støttemarkeringer for NOAHs Vegetarevent eller Klimavalg-dagen?

Ikke nøl med å ta kontakt med våre aktivistkoordinatorer Hege og Vidar hege@dyrsrettigheter.no (Sør,- Nord-, Vest- og midtlandet) eller vidar@dyrsrettigheter.no (Oslo og Østlandet) og si hva du ønsker å være med på!

Bli medlem