NOAH logo
Forsiden > NOAH > NOAH trenger sted å bo! 4. jul 2013

NOAH trenger sted å bo!

Kjære alle NOAHs støttespillere – vi trenger din hjelp for å sikre NOAHs mulighet til å fortsette et effektivt arbeid for dyrenes rettigheter! Etter 15 år i våre kontorer i Osterhausgate skal bygget dessverre rives, og NOAH trenger et nytt sted å være. Tenk om akkurat DU sitter med et lokale som du kunne tenke deg å gi bort, selge eller leie ut billig for å støtte vårt arbeid for dyrene!

NOAHs kontor er et sted hvor mye viktig arbeid for dyrene foregår: Her skrives artikler, kronikker, anmeldelser, informasjonsmateriell, høringsuttalelser og brev til politikere. Her planlegges arrangementer, og aktive samles til dugnad for dyrene. Her jobber ansatte fagmedarbeidere og frivillige med NOAHs kampanjer. Her koordineres arrangementer fra Tromsø til Kristiansand, og herfra sendes det ut mengder av info-materiell til aktive slik at dyrs rettigheter blir synlig i hele landet. Her kan alle, ikke minst journalister, forskere og politikere, få informasjon om dyrs rettigheter – og hjelp til å engasjere seg i dyrerettighetssaker.

I 15 år har NOAH hatt kontor i Osterhausgate 12. Men nå har vi på kort varsel fått beskjed om at gården skal rives. Dette betyr at NOAH må finne et annet sted å drive sine aktiviteter for dyrs rettigheter. Helst ønsker vi å flytte i løpet av sommeren slik at vi kan være i full sving med kampanjearbeidet igjen til høsten. Men for å klare å gjøre dette og samtidig opprettholde vårt høye aktivitetsnivå for dyrene, trenger vi DIN hjelp!

NOAHs nye kontor må være:

• sentralt i Oslo sentrum, med lett tilgang for frivillige.

• helst over 100 m2 i areal.

• et trygt og stabilt sted, hvor vi kan være lenge.

• rimelig i salg eller leie; et sted å jobbe fra er helt essensielt for vårt arbeid, men NOAHs penger skal først og fremst brukes på dyrerettighetsarbeid.

Vårt sterke håp er at noen der ute har det perfekte stedet å donere til dyrs rettigheter eller selge billig slik at vi aldri trenger å bekymre oss over å flytte igjen… Men også rimelig leie er absolutt av interesse. Vi ser gjerne på både private og kommunale lokaler. Når det gjelder lokalenes utforming, er vi fleksible: Lokalet trenger ikke å være laget som kontor – alt fra leiligheter og hus til utstillingshaller kan omgjøres til våre behov.

Her er flere muligheter for hvordan du kan hjelpe NOAH:

• Har du selv – eller vet du om noen som har – et egnet lokale å donere til dyrs rettigheter eller selge billig til NOAH nettopp fordi du synes vårt arbeid er viktig? Ta kontakt med nyttkontor@dyrsrettigheter.no

• Eier du, eller vet om noen som eier, et egnet lokale som NOAH kan få leie billig? Eller har du tips om utleiere som synes dyrs rettigheter er viktig og derfor kanskje vil leie ut billig til nettopp NOAH? Ta kontakt med nyttkontor@dyrsrettigheter.no

• Ønsker du å bidra med en donasjon slik at NOAH har mulighet til å kjøpe et lokale? Gi en gave på NOAHs konto: 7878.05.14336 eller via Paypal. Merk donasjonen «nytt kontor».

• Jobber du med leie i Oslo kommune eller er lokalpolitiker i Oslo, og vet om noe egnet; eller kjenner du av en annen grunn til kommunale lokaler som du tenker kan passe for NOAH? Ta kontakt med nyttkontor@dyrsrettigheter.no

• Har du andre tips om lokaler NOAH burde se nærmere på eller tips om noen som på den ene eller andre måten kan være til hjelp i NOAHs søken etter lokaler?  Ta kontakt med nyttkontor@dyrsrettigheter.no

NOAH håper at alle våre støttespillere kan ha øyne og ører åpne, og hjelpe oss med å få et godt grunnlag for alt arbeidet vi må gjøre for dyrene i årene fremover!

Bli medlem