NOAH logo
Forsiden > NOAH > Mange nye produkter i… 28. aug 2014

Mange nye produkter i nettbutikken!

buttons

Ønsker du å kjøpe noe fint til deg selv eller en gave til noen andre – og samtidig støtte NOAHs arbeid for dyrs rettigheter? Vi har fått inn mange nye produkter i nettbutikken vår!

Nye buttons, postkort, plakater, gavekort, singletter, gensere og handlenett med mange ulike motiver er nå å finne i nettbutikken vår. Budskapene på produktene presenterer flere av temaene NOAH jobber med: pels, sirkus, vegetar, rovdyr og dyrepoliti. Flere av motivene er godt egnet for barn. Ved å handle i nettbutikken bidrar man til NOAHs arbeid – overskuddet fra salget går direkte til vårt arbeid for dyrene.

Utvalget av klær har blitt større – i tillegg til t-sjorter har vi nå også singletter, langermede gensere og deilige hettegensere med ulike motiver. T-sjorter, singletter og hettegenser passer til både menn og kvinner, og finnes i størrelsene small, medium, large og extra large. Handlenett er også nytt i nettbutikken. Å bruke handlenett med NOAH-motiv er både miljøvennlig og en fin måte å dele et klart budskap på. Vi har også fire nye buttons, med motiver om pels, sirkus, ulv og dyrepoliti.

Skjermbilde 2014-08-28 kl. 10.19.40

Kjenner du noen som fortjener en liten hilsen i posten? Eller trenger du bursdagskort? Vi har fått nye fine postkort tegnet av Lise Myhre, Terese Blåklokke og Silje Marie Kristiansen (se bilde nederst i artikkelen). Silje Marie Kristiansen sine motiver med sitater fra Edvard Munch og Albert Einstein fåes også i plakatformat – flott  veggdekorasjon hjemme eller på kontoret!

Skjermbilde 2014-08-28 kl. 10.23.12

Vi har nå også symbolske gavekort – en perfekt gave til dyrevenner og til de som «har alt». Gi en pengegave til NOAH og få et flott kort å gi bort som forteller at gaven er gitt til arbeid for dyrs rettigheter. Vi har to bursdagsmotiver og ett bryllupsmotiv. En gave med mening vil glede både mottakeren av gaven og dyrene!

kort

Bli medlem