NOAH logo
Forsiden > NOAH > Gi en julegave til… 9. des 2012

Gi en julegave til dyrene!

Nå er det snart tid for jul igjen, og vi benytter anledningen til å oppfordre alle til å tenke på dyrene når de velger julegaver. Hvorfor ikke også gi dyrene en viktig gave i år, ved å gi din støtte til NOAH?

Det er flere muligheter til å gi NOAH en ekstra støtte denne julen. Om du ønsker å donere en pengegave til vårt arbeid for dyrene, slik at vi kan få gjort enda mer i året som kommer, kan dette gjøres via Paypal, eller direkte til vår bankkonto  7878 0514 336. Gaver til NOAH mellom kr 500 og 12000 gir mulighet for skattefradrag. Dersom du ønsker dette, oppgi ditt navn og person-/firmanummer ved betaling av gaven. Du kan også gi en gave til NOAH som en gave til en av dine venner – da sender du melding til oss på register@dyrsrettigheter.no og vi sender deg et gavekort du kan bruke som julegave.

En annen mulighet til å gi en gave til dyrene og noen du bryr deg om samtidig, er å gi bort et medlemskap i julegave til dine venner og slektninger. Den som får gaven vil motta alle NOAHs Ark fra 2012, buttons og en velkomsthilsen. Dette er en fin anledning til å gi bort en meningsfull gave til en du er glad i, samtidig som du hjelper dyrene. Slike gaver med mening er stadig mer populært å gi bort, og er også et mer miljøvennlig alternativ enn en ting som dine kjære kan klare seg uten.

I NOAHshop finnes også mange produkter som egner seg godt som julegaver til både store og små. Vi har blant annet to julekortpakker, med fine motiver. Vil du gi bort en dyrevennlig julegave til barna? I boka Barbapappa redder dyra, presenteres temaet respekt for dyr på en hyggelig og barnevennlig måte. Her finnes også en anti-pels t-skjorte med søtt ballongmotiv, designet av Fam Irvoll, i både voksen- og barnestørrelser. Vi har også flere andre t-skjorter med populære dyrerettighetsmotiver.

Ellers har vi flere inspirerende filmer, som den prisvinnende dokumentaren Sharkwater, eller klassikeren Earthlings. Bøker er også alltid fine gaver. Hva med å gi bort den splitter nye, norske raw food-boka, RAW? Eller Jonathan Safran Foers tankevekkende bok Å spise dyr?

Bli medlem