NOAH logo
Forsiden > NOAH > Dyrevennlige julegaver 5. des 2010

Dyrevennlige julegaver

NOAH oppfordrer til å kjøpe dyrevennlige julegaver i år som gleder både dine nærmeste og dyrene.

Populær i NOAHshop: hettegenser med Nemi-motiv.

I NOAHs nettbutikk finnes mange gode forslag til julegaver. Vi har t-skjorter med forskjellige temaer, postkort, buttons, filmer og bøker. Vi har også klistremerker med anti-pels motiver, flere nye buttons i forskjellige størrelser og vår populære hettegenser med Nemi-motiv.

Bøker og filmer

I tillegg har NOAH flere filmer og bøker. Blant annet dokumentaren «Sharkwater», «Earthlings», «Smaken av hund», «Tvunget til å underholde» og vinner av Oscar for beste dokumentar i 2010; «The Cove». Av bøker finner man blant annet «I hodet på en ildsjel» og «Å spise dyr»., «Dyrenes frigjøring», «Barbapappa redder dyra», «Katteblikk» og flere kokebøker som «The kind diet» og «Vego Deluxe».

For flere produkter med bilder og info, se NOAHshop.

NB: Bestill senest fredag 16. desember om du vil være sikker på at varene kommer frem før jul, alt som bestilles etter det kan vi ikke garantere kommer frem i tide.

 

Gi bort medlemskap i NOAH

Bli medlem i NOAH selv, eller gi bort et medlemskap til noen i julegave. Den som får gaven vil motta alle NOAHs Ark fra 2011, buttons og en velkomsthilsen.

Vil du gi NOAH en julegave som gjør oss bedre ruster til å kjempe for dyrene i 2011? Bruk Paypal eller vår bankkonto  7878 0514 336. Gaver til NOAH mellom kr 500 og 12000 gir mulighet for skattefradrag (ved ønske om dette: oppgi i tillegg til ditt navn, også personnummer eller firmanummer ved betaling av gaven).

NOAH ønsker alle våre støttespillere en god jul og et godt nytt år!

Bli medlem