NOAH logo
Forsiden > NOAH

NOAH

5 jul. 2019: NOAH »

Den plantebaserte ukesmenyen for uke 28 er satt sammen av Richard Nystad. La deg inspirere! Les mer »

28 jun. 2019: NOAH »

Den plantebaserte ukesmenyen for uke 27 er satt sammen av Hanne-Lene Dahlgren. La deg inspirere! Les mer »

24 jun. 2019: NOAH »

Denne ukesmenyen er satt sammen av Mari Hult bak vegetarbloggen.no. La deg inspirere! Les mer »

15 feb. 2019: NOAH »

Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vi ønsker nå å ansette flere kampanjemedarbeidere til vårt team i Oslo! Som en del av verveteamet vil man være NOAHs ansikt utad, komme i dialog med publikum og bidra til at flere støtter NOAH som medlemmer. De vi ønsker å ansette skal ha et sterkt engasjement for dyrene, et [...] Les mer »

5 feb. 2019: NOAH »

NOAH søker kampanjemedarbeidere for sommeren 2019! Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vi ønsker nå å ansette et engasjert team som skal reise til forskjellige plasser i Norge for å fremme dyrenes behov i sommer. Les mer »

11 jan. 2019: NOAH »

NOAH ser etter dyktige og engasjerte lokale frivillighetskoordinatorer i 20% fast stilling i Stavanger og Tromsø.  Les mer »

29 aug. 2018: NOAH »

Vil du være med å bidra til NOAHs arbeid for å fremme dyrenes behov? Vi ønsker nå å ansette motiverte kampanjemedarbeidere i Trondheim til vårt fundraisingsprosjekt. Les mer »

27 aug. 2018: NOAH »

Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vil du være med å bidra til NOAHs arbeid for å fremme dyrenes behov? Vi ønsker nå å ansette flere engasjerte kampanjemedarbeidere til vårt fundraisingsprosjekt. Les mer »

15 mai. 2018: NOAH »

Dyrevelferdsloven § 4 sier at den som treffer på et dyr som er sykt, skadet eller hjelpeløst, plikter å hjelpe dyret. Men det er også viktig å vite når det beste for dyret er å bli latt i fred. Her er noen tips. Les mer »

25 apr. 2018: NOAH »

Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vi ønsker nå å ansette flere engasjerte kampanjemedarbeidere, både i Oslo og i Trondheim, til vårt fundraisingsprosjekt! Les mer »

14 feb. 2018: NOAH »

  Foto: Vidar Dons Lindrupsen, Nordlys. Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vil du være med å bidra til NOAHs arbeid for å fremme dyrenes behov? Vi ønsker nå å ansette flere engasjerte medarbeidere til å være en del av vårt festival-team for sommeren 2018. Du vil være NOAHs ansikt utad, og komme i dialog med publikum for [...] Les mer »

13 jan. 2018: NOAH »

NOAH søker fagmedarbeider med engasjement for å styrke dyrs rettigheter! Les mer »

20 des. 2017: NOAH »

NOAH håper at mange vil ta hensyn til dyrene denne julen. Her får du mange tips til hvordan du kan gjøre julefeiringen mest mulig dyrevennlig! Les mer »

31 aug. 2017: NOAH »

Hvis du spiller hos Norsk Tipping, kan du nå støtte NOAHs arbeid med din grasrotandel! Les mer »

31 aug. 2017: NOAH »

Mener du at dyrene fortjener bedre enn trange bur og svakt rettsvern? Du kan bruke din stemme og sørge for at de partiene som bryr seg mest om dyr og miljø blir sterkere. NOAH har analysert de ulike partiene ut fra deres ord og handlinger, slik at du kan se hvem som faktisk bryr seg! Les mer »

15 aug. 2017: NOAH »

Det politiske landskapet er ikke enkelt når det gjelder dyrs rettigheter. Her er NOAHs parti-analyse. Les mer »

25 apr. 2017: NOAH »

NOAH ser etter en dyktig og engasjert frivillighetskoordinatorer i 100 % stilling. Les mer »

27 feb. 2017: NOAH »

NOAH sendte nylig ut et brev til alle landets kommuner, hvor vi ber dem om å innføre lokale vedtak mot oppskytning av privat fyrverkeri, eventuelt kun tillate lydløst fyrverkeri. Les mer »

6 jan. 2017: NOAH »

2016 var et begivenhetsrikt år for NOAH, med flere seire og fremskritt for dyrenes rettigheter. Les mer »

25 okt. 2016: NOAH »

Vil du være med å bidra til NOAHs vekst? Vi ansetter nå en prosjektleder i en 100% stilling som skal være med å videreutvikle vårt verveprosjekt. Vi ønsker å ansette en person som har et sterkt ønske om å styrke dyrs rettigheter og bidra i NOAHs arbeid for å fremme dyrenes behov. Les mer »