NOAH logo
Forsiden > Menneske og andre dyr

Menneske og andre dyr

9 apr. 2014: Landbruk, Menneske og andre dyr »

påskeegg Bak flere av tradisjonene som hører påsken til ligger det dessverre alvorlig lidelse for dyr. Men med noen få enkle knep kan du gjøre påsken 100% dyrevennlig, uten å ofre noe av påskekosen! Les mer »

9 apr. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Jerv i tre NOAH reagerer sterkt på at Senterpartiet nå har fremmet et representantforslag hvor de ønsker å åpne for en rekke per i dag ulovlige jaktformer, inkludert plotthundjakt. Les mer »

31 mar. 2014: Kjøttindustri, Menneske og andre dyr, NOAH »

Sissel og Noah Grisen Noah ble i likhet med de aller fleste griser her i Norge, født for å dø ung. Men da NOAH – for dyrs rettigheter fikk anledning til å omplassere ham ble det begynnelsen på noe så sjeldent som et godt og verdig griseliv. Les mer »

12 mar. 2014: Politikk og samfunn »

Pusekatt NOAH og omplasseringsforeningene Solplassen og FOD er glade for å se at vi nå får sterk politisk støtte for vårt krav om endring av §32 i dyrevelferdsloven. Les mer »

11 mar. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Rådyr holder ofte sammen. Klima- og miljødepartementet skal nå avgjøre hvorvidt buejakt likevel skal innføres som en prøveordning i Norge. Vær med å fortell departementet hvorfor dette ikke må skje! Les mer »

28 feb. 2014: Ville dyr »

Kråke Skuddpremie er en følge av et foreldet og forvrengt syn på dyr og natur. Naturens dyr fremstilles som "skadedyr" og drepes primært i den tro at det kan øke jegernes jaktutbytte. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

image002 kopi (2) Dag O Hessen er professor i biologi. Han har skrevet en rekke fagbøker, og er kjent for sitt engasjement i krysningsfeltet biologi, miljø og filosofi. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

Albert Schweitzer For 100 år siden reiste Albert Schweitzer til Afrika og opprettet et hospital - for både mennesker og dyr. Han er kjent for sin filosofi om ærefrykt for livet. I 1954 kom han til Oslo for å motta Nobels fredspris. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Heggelund1 Den er mange nye ansikter på Stortinget denne høsten. Noen er mer interessante for NOAHs Ark enn andre - og en vegetarianer på tinget er definitivt i den kategorien. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Rasmus Hansson1 Hvem er De Grønnes første stortingsrepresentant? Det ville NOAHs Ark gjerne finne ut av. Det første vi fant ut er at han bruker et frodig språk. Les mer »

8 jan. 2014: NOAH, Politikk og samfunn »

Snusen og Tinni fb 1 2013 var et aktivt og begivenhetsrikt år for NOAH. Her er en oppsummering av høydepunktene fra arbeidet vårt i året som var. Les mer »

20 des. 2013: Menneske og andre dyr »

hund fyrverkeri, nett kopi For mange dyr er nyttårsaften en slitsom og ubehagelig affære. Dersom du tar noen forhåndsregler kan du gjøre kvelden mindre ubehagelig for dyrene rundt deg. Les mer »

11 des. 2013: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

dyrepoliti1 En gjerningsmann slår ihjel sitt offer med med planke, og annonserer åpent forbrytelsen uten anger. Straffen blir 7000 i bot. En annen mishandler offer etter offer til døde, men går fri, for vedkommende har aldri meldt seg. Les mer »

11 des. 2013: Landbruk, Menneske og andre dyr »

Noah3 Det finnes én gris som gleder seg til jul - én gris som gleder seg til hver dag han våkner opp og ser utover sin lille del av verden. Èn gris blant millioner. Les mer »

11 okt. 2013: Familiedyr, Politikk og samfunn »

Balder og odin Offentliggjøringen av et skremmende lydopptak fra politiet bekrefter behovet for et eget dyrepoliti. Les mer »

10 okt. 2013: NOAH, Politikk og samfunn »

Åse Michalsen og Siri Martinsen For å minne de borgerlige om løftene sine fra valgkampen, overleverte NOAH i dag over 40 000 underskrifter for dyrepoliti. Les mer »

8 okt. 2013: Politikk og samfunn »

bilde dyrepolitisak hovedside NRK Brennpunkt setter fokus på linken mellom vold mot dyr og mennesker - NOAH oppfordrer regjeringen til å ta vold mot dyr på alvor. Les mer »

4 okt. 2013: Oppdrett og fangst, Politikk og samfunn »

Rev på pelsfarm. På den internasjonale Dyrenes Dag, 4. oktober, nedsatte regjeringen utvalget som skal redegjøre for pelsnæringens fremtid. Les mer »

17 sept. 2013: Politikk og samfunn »

ku1 Politiet har nå uttalt at de er negative til Mattilsynets forslag om et eget dyrepoliti, da de hevder at de ikke ser behovet for en slik enhet. Les mer »

6 sept. 2013: Hundehold, Politikk og samfunn »

Faksimile Nettavisen drept hund NOAH krever lovens strengeste straff for dyremishandling for personen som tok livet av hunden sin ved å dumpe den levende på sjøen i et bur. Les mer »