NOAH logo
Forsiden > Menneske og andre dyr

Menneske og andre dyr

24 feb. 2015: Jakt og fangst, Ville dyr »

Uten navn NOAH har sendt Miljødirektoratet en anmodning om avslag på søknad om bjørnejakt med plotthund. Les mer »

22 jan. 2015: Politikk og samfunn »

Politiet vil gjennomføre en prøveordning med dyrepoliti i Sør-Trøndelag politidistrikt. Nyheten ble lansert på seminar hvor NOAH holdt foredrag. Les mer »

16 des. 2014: Pelsindustri, Politikk og samfunn »

søt-babyrev-i-bur NOAH krever at politikerne lytter til veterinærfaglige råd og folkets vilje om avvikling av pelsdyrnæringen. Les mer »

10 des. 2014: Politikk og samfunn, Sirkus »

Skjermbilde 2014-12-10 kl. 13.39.07 Vestvågøy er den fjerde kommunen i Norge som sier nei til eksotiske/ville dyr i sirkus! Les mer »

8 des. 2014: Pelsindustri, Politikk og samfunn »

pelskampanje NOAH har startet en underskriftskampanje mot pelsdyroppdrett som skal leveres til Stortinget og til statsministeren. Les mer »

15 okt. 2014: Pelsindustri, Politikk og samfunn »

fakkeltog-foran-stortinget NOAHs fakkeltog mot pels 2014 holdes 8. november. Vis at du bryr deg - møt opp! Les mer »

8 okt. 2014: NOAH, Politikk og samfunn »

Folkemengde-med-banner-foran NOAH mener Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug har et demokratisk problem når hun velger å tilbakeholde statsstøtten til organisasjoner som utfordrer hennes politikk. Les mer »

6 okt. 2014: NOAH, Politikk og samfunn »

NOAHs markering for dyrepoliti i Oslo. Foto: Erling Pande Braathen Rundt 5500 mennesker møtte opp på NOAHs svært vellykkede markering for dyrepoliti. Les mer »

25 sept. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Bilde fra filmbevis: To hunder fanger en mink og river den ihjel. Etter å ha blitt tipset om at flere personer har lagt ut videoer og bilder som viser ulovlig jakt på mink i en lukket facebook-gruppe, har NOAH nå anmeldt åtte minkjegere. Les mer »

1 sept. 2014: Politikk og samfunn »

kattungefjes NOAH intensiverer nå arbeidet ytterligere for dyrepoliti i Norge – blant annet med ny informasjonsnettside: www.dyrepoliti.no. Les mer »

23 jul. 2014: Menneske og andre dyr, Ville dyr »

To måker Bare den siste måneden har NOAH anmeldt fire alvorlige mishandlingssaker mot måker, alle med døden til følge. Les mer »

17 jul. 2014: Ville dyr »

brendhagen1 Roger Brendhagen er naturfotograf. Men hans portefølje strekker lengre enn ørnerygger og bjørnesmil. Han har også sansen for de mislikte og utstøtte. Les mer »

16 jul. 2014: Familiedyr, Hundehold, Vegetar »

shabana1 (1) Shabana Rehman Gaarder er en komiker og samfunnsdebattant som har satt spor i norsk offentlighet. Les mer »

18 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Jakt og fangst, Ville dyr »

Hjort portrett Buejakt ble iår endelig avslått av departementet. Her finner du en kortfattet oppsummering av hvordan NOAH har jobbet for å sikre denne viktige seieren for dyrene. Les mer »

18 jun. 2014: Politikk og samfunn, Sirkus »

Trist elefant portrett Oslo bystyre vedtok idag at sirkus ikke kan opptre med elefanter på kommunal tomt! NOAH ser det som en viktig delseier i kampen for elefantene. Les mer »

13 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Ville dyr »

Buejakt header Miljø- og klimadepartementet har nå satt ned foten for forsøk på jakt med pil og bue. Dette er en viktig seier for ville dyr, som NOAH har jobbet hardt for å vinne. Les mer »

30 mai. 2014: Familiedyr, Kattehold, Politikk og samfunn »

katt NOAH har nå fått tips om at Nes Kommune i Buskerud planlegger ulovlig innfanging og avlivning av katter, allerede fra førstkommende mandag. Les mer »

21 mai. 2014: Jakt og fangst, Politikk og samfunn, Ville dyr »

Gaupe portrett NOAH er glade for Miljøkomiteen på Stortinget har avvist Senterpartiets Dokument 8-forslag om økt press på rovdyrene. Les mer »

9 apr. 2014: Landbruk, Menneske og andre dyr »

påskeegg Bak flere av tradisjonene som hører påsken til ligger det dessverre alvorlig lidelse for dyr. Men med noen få enkle knep kan du gjøre påsken 100% dyrevennlig, uten å ofre noe av påskekosen! Les mer »

9 apr. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Jerv i tre NOAH reagerer sterkt på at Senterpartiet nå har fremmet et representantforslag hvor de ønsker å åpne for en rekke per i dag ulovlige jaktformer, inkludert plotthundjakt. Les mer »