NOAH logo
Forsiden > Menneske og andre dyr

Menneske og andre dyr

20 des. 2013: Menneske og andre dyr »

For mange dyr er nyttårsaften en slitsom og ubehagelig affære. Dersom du tar noen forhåndsregler kan du gjøre kvelden mindre ubehagelig for dyrene rundt deg. Les mer »

11 des. 2013: Menneske og andre dyr »

Grov kriminalitet neglisjeres ofte i Norge - når ofrene er dyr. Les mer »

21 feb. 2013: Menneske og andre dyr »

I fjor høst valgte en spinkel, utmagret kattemamma det som skulle vise seg å være et av de beste stedene hun kunne ha valgt for å føde ungene sine - NOAHs bakgård. Les mer »

25 mar. 2012: Menneske og andre dyr »

NOAH har nå lansert sin egen iphone-app. Appen ble laget av en av NOAHs medlemmer og er gratis å laste ned. Les mer »

9 mar. 2012: Menneske og andre dyr »

De fleste hundene i India lever og dør på gata. Men hvordan har egentlig disse hundene det? Les mer »

26 feb. 2012: Menneske og andre dyr »

I helgen overleverte en gruppe engasjerte ungdommer i Halden en sjekk på over 8000 innsamlede kroner til NOAH – for dyrs rettigheter etter en minnemarkering for Utøya-offer Elisabeth. Les mer »

21 feb. 2012: Menneske og andre dyr »

Departementet for Thailands nasjonalparker, dyreliv og plantebevaring (DNP) har begynt å fjerne dyr fra redningssentere for ville dyr i Thailand. Skriv under på en kampanje og hjelp til. Les mer »

8 sep. 2011: Menneske og andre dyr »

Søppel på strender er et stort problem for dyrelivet og naturen. Hold Norge rent har nå et pilotprosjekt som kalles "Strandryddedagen". NOAH oppfordrer til å bli med og hjelpe til. Les mer »

5 jul. 2011: Menneske og andre dyr »

Bare i løpet av en uke er det oppdaget tre tilfeller der måker er blitt mishandlet og drept med luftgevær. Les mer »

4 jul. 2011: Menneske og andre dyr »

Måke Måkene har det vanskelig. Overfiske og næringsvikt tvinger dem til å forlate hekkekoloniene langs kysten og etablere seg på utradisjonelle steder i innlandet. Les mer »

4 jul. 2011: Menneske og andre dyr »

Måkene har det vanskelig. Overfiske og næringsvikt tvinger dem til å forlate hekkekoloniene langs kysten og etablere seg på utradisjonelle steder i innlandet. Fire av artene er rødlistet – krykkje, hettemåke, sildemåke og fiskemåke – men likevel øker intoleransen mot disse flotte fuglene, som er så viktige for kystens økologi. Les mer »

20 jun. 2011: Menneske og andre dyr »

I Tønsberg blad, 16.06.11, hevdes det fra miljøvernavdelingen hos fylkesmannen at måker kun er vernet innenfor verneområdene i hekketiden. Les mer »

10 des. 2010: Menneske og andre dyr »

NOAH har fått tilsendt et høytids-dikt fra et medlem. Les mer »

25 feb. 2010: Menneske og andre dyr »

Liste over politikere på Stortinget. Les mer »

17 nov. 2008: Menneske og andre dyr »

Ute er det noen som fryser. En som sitter på trappa og venter på mat, før han smetter av gårde for å søke ly et sted. Les mer »

17 nov. 2008: Menneske og andre dyr »

Man har lenge trodd at mennesker er alene om evnene til å tenke abstrakt, men nyere britisk forskning med lyd og lys viser [...] Les mer »

17 nov. 2008: Menneske og andre dyr »

Japansk forskning viser at gnagere kan læres opp til å benytte redskaper og forstå hvordan disse redskapene fungerer. Dette utfordrer tidligere forskningsresultater. Et [...] Les mer »

1 mar. 2007: Menneske og andre dyr »

Bavian Både dyrerettigheter og dypøkologi er relativt nye filosofier om naturforståelse og moral, som oppstår på 1970-tallet. Les mer »

1 mar. 2007: Menneske og andre dyr »

Earthlings Poster Earthlings er en vakker og grusom film. Jordboer er et begrep fritt for artssjåvinisme og inkluderer alle dyr. Les mer »

1 feb. 2007: Menneske og andre dyr »

Dyrs følelser. Collage: NOAH Et av de heteste temaene innen studiet av dyrs adferd er ”Har dyr følelser?” Det enkle og korrekte svaret er ”Selvfølgelig har de det.” Les mer »