NOAH logo
Forsiden > Menneske og andre dyr

Menneske og andre dyr

1 sept. 2014: Politikk og samfunn »

kattungefjes NOAH intensiverer nå arbeidet ytterligere for dyrepoliti i Norge – blant annet med ny informasjonsnettside: www.dyrepoliti.no. Les mer »

23 jul. 2014: Menneske og andre dyr, Ville dyr »

To måker Bare den siste måneden har NOAH anmeldt fire alvorlige mishandlingssaker mot måker, alle med døden til følge. Les mer »

17 jul. 2014: Ville dyr »

brendhagen1 Roger Brendhagen er naturfotograf. Men hans portefølje strekker lengre enn ørnerygger og bjørnesmil. Han har også sansen for de mislikte og utstøtte. Les mer »

16 jul. 2014: Familiedyr, Hundehold, Vegetar »

shabana1 (1) Shabana Rehman Gaarder er en komiker og samfunnsdebattant som har satt spor i norsk offentlighet. Les mer »

18 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Jakt og fangst, Ville dyr »

Hjort portrett Buejakt ble iår endelig avslått av departementet. Her finner du en kortfattet oppsummering av hvordan NOAH har jobbet for å sikre denne viktige seieren for dyrene. Les mer »

18 jun. 2014: Politikk og samfunn, Sirkus »

Trist elefant portrett Oslo bystyre vedtok idag at sirkus ikke kan opptre med elefanter på kommunal tomt! NOAH ser det som en viktig delseier i kampen for elefantene. Les mer »

13 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Ville dyr »

Buejakt header Miljø- og klimadepartementet har nå satt ned foten for forsøk på jakt med pil og bue. Dette er en viktig seier for ville dyr, som NOAH har jobbet hardt for å vinne. Les mer »

30 mai. 2014: Familiedyr, Kattehold, Politikk og samfunn »

katt NOAH har nå fått tips om at Nes Kommune i Buskerud planlegger ulovlig innfanging og avlivning av katter, allerede fra førstkommende mandag. Les mer »

21 mai. 2014: Jakt og fangst, Politikk og samfunn, Ville dyr »

Gaupe portrett NOAH er glade for Miljøkomiteen på Stortinget har avvist Senterpartiets Dokument 8-forslag om økt press på rovdyrene. Les mer »

9 apr. 2014: Landbruk, Menneske og andre dyr »

påskeegg Bak flere av tradisjonene som hører påsken til ligger det dessverre alvorlig lidelse for dyr. Men med noen få enkle knep kan du gjøre påsken 100% dyrevennlig, uten å ofre noe av påskekosen! Les mer »

9 apr. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Jerv i tre NOAH reagerer sterkt på at Senterpartiet nå har fremmet et representantforslag hvor de ønsker å åpne for en rekke per i dag ulovlige jaktformer, inkludert plotthundjakt. Les mer »

31 mar. 2014: Kjøttindustri, Menneske og andre dyr, NOAH »

Sissel og Noah Grisen Noah ble i likhet med de aller fleste griser her i Norge, født for å dø ung. Men da NOAH – for dyrs rettigheter fikk anledning til å omplassere ham ble det begynnelsen på noe så sjeldent som et godt og verdig griseliv. Les mer »

12 mar. 2014: Politikk og samfunn »

Pusekatt NOAH og omplasseringsforeningene Solplassen og FOD er glade for å se at vi nå får sterk politisk støtte for vårt krav om endring av §32 i dyrevelferdsloven. Les mer »

11 mar. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Rådyr holder ofte sammen. Klima- og miljødepartementet skal nå avgjøre hvorvidt buejakt likevel skal innføres som en prøveordning i Norge. Vær med å fortell departementet hvorfor dette ikke må skje! Les mer »

28 feb. 2014: Ville dyr »

Kråke Skuddpremie er en følge av et foreldet og forvrengt syn på dyr og natur. Naturens dyr fremstilles som "skadedyr" og drepes primært i den tro at det kan øke jegernes jaktutbytte. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

image002 kopi (2) Dag O Hessen er professor i biologi. Han har skrevet en rekke fagbøker, og er kjent for sitt engasjement i krysningsfeltet biologi, miljø og filosofi. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

Albert Schweitzer For 100 år siden reiste Albert Schweitzer til Afrika og opprettet et hospital - for både mennesker og dyr. Han er kjent for sin filosofi om ærefrykt for livet. I 1954 kom han til Oslo for å motta Nobels fredspris. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Heggelund1 Den er mange nye ansikter på Stortinget denne høsten. Noen er mer interessante for NOAHs Ark enn andre - og en vegetarianer på tinget er definitivt i den kategorien. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Rasmus Hansson1 Hvem er De Grønnes første stortingsrepresentant? Det ville NOAHs Ark gjerne finne ut av. Det første vi fant ut er at han bruker et frodig språk. Les mer »

8 jan. 2014: NOAH, Politikk og samfunn »

Snusen og Tinni fb 1 2013 var et aktivt og begivenhetsrikt år for NOAH. Her er en oppsummering av høydepunktene fra arbeidet vårt i året som var. Les mer »