NOAH logo
Forsiden > Menneske og andre dyr

Menneske og andre dyr

23 jul. 2014: Menneske og andre dyr, Ville dyr »

To måker Bare den siste måneden har NOAH anmeldt fire alvorlige mishandlingssaker mot måker, alle med døden til følge. Les mer »

17 jul. 2014: Ville dyr »

brendhagen1 Roger Brendhagen er naturfotograf. Men hans portefølje strekker lengre enn ørnerygger og bjørnesmil. Han har også sansen for de mislikte og utstøtte. Les mer »

16 jul. 2014: Familiedyr, Hundehold, Vegetar »

shabana1 (1) Shabana Rehman Gaarder er en komiker og samfunnsdebattant som har satt spor i norsk offentlighet. Les mer »

18 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Jakt og fangst, Ville dyr »

Hjort portrett Buejakt ble iår endelig avslått av departementet. Her finner du en kortfattet oppsummering av hvordan NOAH har jobbet for å sikre denne viktige seieren for dyrene. Les mer »

18 jun. 2014: Politikk og samfunn, Sirkus »

Trist elefant portrett Oslo bystyre vedtok idag at sirkus ikke kan opptre med elefanter på kommunal tomt! NOAH ser det som en viktig delseier i kampen for elefantene. Les mer »

13 jun. 2014: Forsøksdyrindustri, Ville dyr »

Buejakt header Miljø- og klimadepartementet har nå satt ned foten for forsøk på jakt med pil og bue. Dette er en viktig seier for ville dyr, som NOAH har jobbet hardt for å vinne. Les mer »

30 mai. 2014: Familiedyr, Kattehold, Politikk og samfunn »

katt NOAH har nå fått tips om at Nes Kommune i Buskerud planlegger ulovlig innfanging og avlivning av katter, allerede fra førstkommende mandag. Les mer »

21 mai. 2014: Jakt og fangst, Politikk og samfunn, Ville dyr »

Gaupe portrett NOAH er glade for Miljøkomiteen på Stortinget har avvist Senterpartiets Dokument 8-forslag om økt press på rovdyrene. Les mer »

9 apr. 2014: Landbruk, Menneske og andre dyr »

påskeegg Bak flere av tradisjonene som hører påsken til ligger det dessverre alvorlig lidelse for dyr. Men med noen få enkle knep kan du gjøre påsken 100% dyrevennlig, uten å ofre noe av påskekosen! Les mer »

9 apr. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Jerv i tre NOAH reagerer sterkt på at Senterpartiet nå har fremmet et representantforslag hvor de ønsker å åpne for en rekke per i dag ulovlige jaktformer, inkludert plotthundjakt. Les mer »

31 mar. 2014: Kjøttindustri, Menneske og andre dyr, NOAH »

Sissel og Noah Grisen Noah ble i likhet med de aller fleste griser her i Norge, født for å dø ung. Men da NOAH – for dyrs rettigheter fikk anledning til å omplassere ham ble det begynnelsen på noe så sjeldent som et godt og verdig griseliv. Les mer »

12 mar. 2014: Politikk og samfunn »

Pusekatt NOAH og omplasseringsforeningene Solplassen og FOD er glade for å se at vi nå får sterk politisk støtte for vårt krav om endring av §32 i dyrevelferdsloven. Les mer »

11 mar. 2014: Jakt og fangst, Ville dyr »

Rådyr holder ofte sammen. Klima- og miljødepartementet skal nå avgjøre hvorvidt buejakt likevel skal innføres som en prøveordning i Norge. Vær med å fortell departementet hvorfor dette ikke må skje! Les mer »

28 feb. 2014: Ville dyr »

Kråke Skuddpremie er en følge av et foreldet og forvrengt syn på dyr og natur. Naturens dyr fremstilles som "skadedyr" og drepes primært i den tro at det kan øke jegernes jaktutbytte. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

image002 kopi (2) Dag O Hessen er professor i biologi. Han har skrevet en rekke fagbøker, og er kjent for sitt engasjement i krysningsfeltet biologi, miljø og filosofi. Les mer »

10 jan. 2014: Menneske og andre dyr, Politikk og samfunn »

Albert Schweitzer For 100 år siden reiste Albert Schweitzer til Afrika og opprettet et hospital - for både mennesker og dyr. Han er kjent for sin filosofi om ærefrykt for livet. I 1954 kom han til Oslo for å motta Nobels fredspris. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Heggelund1 Den er mange nye ansikter på Stortinget denne høsten. Noen er mer interessante for NOAHs Ark enn andre - og en vegetarianer på tinget er definitivt i den kategorien. Les mer »

10 jan. 2014: Politikk og samfunn »

Rasmus Hansson1 Hvem er De Grønnes første stortingsrepresentant? Det ville NOAHs Ark gjerne finne ut av. Det første vi fant ut er at han bruker et frodig språk. Les mer »

8 jan. 2014: NOAH, Politikk og samfunn »

Snusen og Tinni fb 1 2013 var et aktivt og begivenhetsrikt år for NOAH. Her er en oppsummering av høydepunktene fra arbeidet vårt i året som var. Les mer »

20 des. 2013: Menneske og andre dyr »

hund fyrverkeri, nett kopi For mange dyr er nyttårsaften en slitsom og ubehagelig affære. Dersom du tar noen forhåndsregler kan du gjøre kvelden mindre ubehagelig for dyrene rundt deg. Les mer »