Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Kantarellsandwich

Denne lekre sandwichen er en klassiker for mange, heldigvis er den helt vegansk!

Kantarellsandwich

Oppskrift og tekst: Ragnhild Nordrum (ragnhildnordrum.com). Foto: Knut Bry (tinagent.com)

400 g ferske kantareller
Kokosfett eller olivenolje til steking
1-2 ss finhakket persille
Salt og pepper

Ha i olje/ kokosfett i en stekepanne og fyll pannen med sopp. Soppen vil begynne å væske. La soppen fortsette å steke til væsken forsvinner og soppen steker ordentlig. Den skal være gyllen og litt sprøstekt. Dryss på salt, pepper og persille. Server på godt brød, gjerne ristet.

ragnhild-profil

Ragnhild har vært vegetarianer siden hun var 12 år og ble noen år senere veganer. Hun blogger om sin kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.