Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Kikertsandwich med smak av karri

Kikertfyll med smak av karri, minner nesten litt om karritunfisk. Kan også brukes til dip eller bare som vanlig smørepålegg, da er det bare å mose kikertene mer så det blir en jevnere konsistens.

dsc_01461

Oppskrift, tekst og bilder: Ingrid Helene Jurs (Veganslife.com)

Du trenger, 3-4 sandwicher:

400 g hermetisk kikerter
1 avocado
3 stk vårløk, finhakket
1/2 lime
1 ss karripulver
1 ts røkt paprikapulver
1/2 ts malt koriander
6-8 skiver grovt brød
annet grønt snadder

Slik gjør du:
Bruk en gaffel til å grovt mose sammen kikerter, avokado, og vårløk. Rør inn saften fra limen, samt karri, røkt paprika og koriander.

Smør kikertblandingen på en skive brød, feks noen skiver tomater, litt ruccula, agurk og topp med en til skive brød. Enjoy!

 

Ingrid Helene Jurs - klippet

Ingrid håper bloggen vil vise at det ikke er vanskelig eller ensformig med vegansk mat, og at hun har stor tro på at kunnskap og fristende bilder kan overbevise leserne til å velge bort kjøttet og andre animalske ingredienser.