Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Kakao

Jeg har fått skikkelig vårfølelse den siste tiden! Været er herlig, og det eneste jeg vil er å være ute og gå tur. Og gjerne med noe godt på lur som jeg kan kose meg med i sola. Varm kakao er perfekt å ta med i termos. Her kommer oppskriften på kakao slik jeg liker å lage den: vegansk og fantastisk kremet, takket være kokosmelk.

 

002-w580-h580

Oppskrift, tekst og bilder: Ragnhild Nordrum  (ragnhildnordrum.com)

til 2 kopper

1 boks (400 ml) kokosmelk (ikke lett-variant)
2 ss sukker (jeg bruker kokosblomstsukker, men du kan bruke den typen du vil: hvitt, rårør, eller en type sirup)
2 toppede ss kakao

Legg kakao og sukker i en kjele. Hell over litt av melken, og rør til den er helt uten klumper. Hell over resten av melken og varm opp til kakaoen er passe varm (den trenger ikke koke). Drikk med en gang, eller hell over på termos og ta med på tur.

 

ragnhild-profil

Ragnhild har vært vegetarianer siden hun var 12 år og ble noen år senere veganer. Hun blogger om sin kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6233437-7']); _gaq.push(['_setDomainName', '.dyrsrettigheter.no']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();