NOAH logo
Forsiden > Lunsj og middag > Bringebærdressing 28. jan 2011

Bringebærdressing

Jeg trodde ikke noe kunne slå hjemmelaget pesto som salatdressing. Vel, nå er jeg ikke så sikker lenger. Pestoen har fått hard konkurranse fra denne friske og kremete bringebærdressingen. Jeg synes den er helt fantstisk god, og jeg håper du prøver den- jeg er sikker på at du kommer til å elske den! Dessuten trenger du ikke vente til vi får ferske norske bringebær for å lage den, frosne bær blir like godt.

til ca 4 porsjoner salat

  • 5 dl frosne eller ferske bringebær (tint hvis frosne)
  • 1/2 dl agavenektar (ev. annen sirup)
  • 1 1/2 dl olivenolje
  • 1/2 ts fint havsalt
  • 1 dl hakkede pecannøtter

Legg bær, agavenektar, olivenolje og havsalt i en blender. Blend til det er en helt slett dressing. Hell dressingen i en sil med en skål under. Bruk en skje, og press dressingen gjennom, slik at bringebærfrøene blir liggene igjen i silen.

Hell dressingen tilbake i blenderen, tilsett pecannøttene, og kjør til dressingen er helt fin.

Server over en frisk salat. Jeg blandet romanosalat, epleskiver og avokado, og helte over dressing og fler pecannøtter. NAM!!

Bli medlem