NOAH logo
Forsiden > Landbruk > Vegan Wagon – Nytt… 1. sep 2013

Vegan Wagon – Nytt vegansk serveringssted i Oslo!

I august åpnet Vegan Wagon lukene, og serverer nå sunn og rask hjemmelaget mat til en billig penge fra den fargerike vognen sin på Youngstorget.

Vognen står foreløpig på Youngstorget mellom 3-5 dager i uken, men eierne peiler seg inn på et lokale i tillegg etter hvert. Vognen er åpen fra 12-19, eller så langt maten rekker. Menyen består blant annet av deilige mungbønneburger med aïoli og hummus, hummus wrap og sunne smoothies.

– Vi mente det var på tide med et vegansk serveringssted med raskt og billig mat her i Oslo, som viktigst av alt skal avstå fra å harme våre medskapninger. Det skal være helsemessig gunstig, maten skal smake fantastisk og på sikt skal den være så miljøforsvarlig som det går an uten bruk av tilsetningsstoffer. Jeg tror det bare er spørsmål om tid før den allmenne bevisstheten forstår hvor mange felles trekk mennesker og dyr deler og at vi da kan fokusere på likhetene istedenfor forskjellene. Dyr og mennesker burde etterhvert få en felles betegnelse slik at vi slutter å separere oss fra dem, sier Carl Henrik Dubois, daglig leder i Vegan Wagon.

– Oslo trenger flere som tør å satse på vegetarisk mat. Ser man til våre naboland har de kommet mye lenger enn oss, og det er flott å se at noen tør å satse på dette markedssegmentet som er i sterk vekst over hele den vestlige verden. Konseptet med rask, sunn og billig vegetarmat er helt nytt i Norge, og høyt etterlengtet blant de som ønsker å spise vegetarisk. NOAH er stolte over å samarbeide med noen som fremmer et slikt konsept og som klarer å tilby byens beste burger til spottpris, all ære til disse gutta! Snart introduseres en egen NOAHs spesialrett, stikk innom Youngstorget i lunsjpausen, og prøv selv, sier Kaisa Hautala, vegetarkoordinator i NOAH.

Du kan finne informasjon om hvilke dager Vegan Wagon står på Youngstorget på deres facebookside.

Bli medlem