NOAH logo
Forsiden > Landbruk > NOAH på Paul McCartneys… 13. jun 2004

NOAH på Paul McCartneys konsert

Kontakt:
Siri Martinsen, leder: 95944499
Odd Harald Eidsmo, daglig leder: 95760672

NOAH promoterer dyrs rettigheter og gir ut gratis vegetariske startpakker til publikum under Paul McCartneys konsert i Oslo mandag. Det er ingen tvil om at budskapet: Respekt for dyr forutsetter at du slutter å spise dem!

Et felles arrangement mellom NOAH -for dyrs rettigheter og People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) på konsertområdet er støttet av Paul McCartney, og vil sørge for at vegetarbudskapet når ut til alle.

Dato: 13. juni 2004
Tidspunkt: Fra kl. 17:00
Sted: Valle Hovin, Oslo

-Hvis noen ønsker å redde planeten kan de ganske enkelt slutte å spise kjøtt. Det er det viktigeste du kan gjøre. Det er forbløffende når du tenker på det. Vegetarianisme løser så mange problemer på en gang: økologi, hungersnød, dyreplageri, sier Paul McCartney, som i mange år har vært en aktiv støttespiller for ulike dyrerettighetsorganisasjoner.

-Dyr har like stort ønske om å leve som vi mennesker har. Dyr vil gjerne oppleve glede og unngå lidelse – akkurat slik vi selv vil. Det er ingen grunn til å frarøve dem livsglede og selve livet for smaken av kjøtt. Makten til å utnytte dyr, gir oss ingen rett til det. For den som virkelig respekterer og bryr seg om dyr, er et vegansk kosthold det eneste mulige.”, sier Siri Martinsen, leder i NOAH – for dyrs rettigheter.

___

Relaterte mediaoppslag:
Macca gir 170 personer kjøttforbud [VG 09.06.04]

Bli medlem