NOAH logo
Forsiden > Landbruk > Loving Hut er tilbake i… 21. jan 2014

Loving Hut er tilbake i Oslo!

Loving-hut-logo

Endelig er Loving Hut tilbake i Oslo med et stort utvalg nye veganske retter på menyen.

Vårruller Loving hutLoving Hut er en vegansk take-out kafé som er en del av den internasjonale ”Loving Hut”-kjeden med over 200 restauranter over hele verden. Kafeen holder til i nye lokaler i Fredensborgveien 29 hvor de har noen få sitteplasser, og tilbyr først og fremst take-away. Etter at den forrige Loving Hut-kafeen ble lagt ned har deres nydelige hel-vegetariske mat vært høyt savnet av vegetarglade Oslo-folk som nå kan meske seg med hele 35 veganske retter på menyen.  De serverer blant annet herlige vårruller og sommerruller, sushi, supper og mange forskjellige ris- nuddel- og tofuretter. Man kan til og med få kjøpt vegansk biff!

Loving Hut– NOAH er veldig glade for at stadig flere dyrevennlige restauranter og kafeer dukker opp også her i Norge. Det er ingen tvil om at vegetarisk mat øker sterkt i popularitet, og folk blir seg stadig mer bevisste på hvor mye man kan påvirke bare ved å endre kostholdet sitt mot mer plantebasert mat. Loving Hut tilbyr nå den kanskje bredeste hel-vegetariske menyen i Norge og vi håper mange vil ta veien for å prøve deres fristende asiatisk-inspirerte retter, sier Kaisa Hautala, vegetarkoordinator i NOAH.

Loving Hut ble etablert av Ching Hai, en spirituell leder og entrprenør fra Vietnam. Målet er å gi folk tilgang til rimelig vegansk mat, med slagordet «Be Vegan, Make Peace».

Nysgjerrig på hvilke andre steder i Oslo som tilbyr vegetarisk mat? Hele NOAHs liste over vegetarvennlige spisesteder i hovedstaden finner du her.

Bli medlem