NOAH logo
Forsiden > Kjæledyrindustri > NOAH søker gode hjem… 1. okt 2010

NOAH søker gode hjem til forsømte katter

Et rednings/ hjelpeprogram ble nylig satt i gang da NOAH-hjelper Elena Hvashovd kom over en gård i Vestfold hvor det befant seg en ukontrollert bestand av vanskjøttede katter. Nå søkes det flere gode hjem til katter i alle aldre.

– Underernærte og syke katter har kunnet formere seg uhindret på gården, og antallet vokser. Jeg håper vi kan få omplassert flest mulig av disse kattene, sier Elena.

Hun har den siste tiden holdt på med steriliseringer for å stoppe den ukontrollerte formeringen og forhindre ytterligere lidelser for kattene. Gårdseieren er ikke er i stand til å ta seg av så mange og dessuten avliver selv når han syns bestanden blir for stor.

Elena har også stått for behandling av syke katter, og sørget for rehabilitering etter sterilisering/ kastrering og nødvendig medisinering og ernæring og bistår bonden med foring. De opererte/ behandlede kattene blir så satt tilbake på gården siden det foreløpig har vært mangel på fosterhjem og permanente hjem.

– Vi som jobber med dette blir utrolig glad når vi kan finne et nytt godt hjem til en trengende katt, og om noen der ute kan bidra med det, betyr det at en/ flere katter blir reddet og kan ha et bedre liv i møte, avslutter Elena.

Har du eller noen du kjenner mulighet til å gi et godt og trygt hjem til en eller flere katter, send en e-post til mayana81@live.com med mer informasjon så snart som mulig.

Bli medlem