NOAH logo
Forsiden > Kjæledyrindustri > Kattehold > Bli med NOAH på kino i… 12. jul 2017

Bli med NOAH på kino i Oslo 25.juli

Kedi har norgespremiere 28.juli, bli med oss på ekslusiv førpremiere den 25.!

 

I samarbeid med Selmer Media​ skal NOAH  ha en forhåndsvisning av dokumentarfilmen Kedi på Gimle Kino i Oslo den 25.juli klokken 18:00.

Kedi har norgespremiere 28.juli, og handler om utelevende katter i Istanbul. Filmen følger 7 av dem i deres hverdag og viser hvordan de lever fritt, og hjelpes av lokalbefolkningen. Etter filmens slutt vil NOAHs leder, veterinær Siri Martinsen ha et innlegg og en uhøytidelig panelsamtale der man snakker om etikk og holdninger rundt katter i Norge.

Kedi er en film, som gir oss et innblikk i «gatekattenes» hemmelige liv, og som bidrar til å øke respekten for hjemløse katter. Billetter kan kjøpes hos Nordisk Film Kino Lenke til arrangementet finner du på Facebook!

Det finnes utallige hjemløse katter også her i Norge, og NOAH jobber for å forhindre økt hjemløshet og for å endre måten hjemløse katter behandles på, blant annet gjennom å promotere omsorgsprogram som metode. I 2016 satte vi omsorgsprogram ut i praksis, da vi tok på oss to store prosjekter og hjalp over 100 katter. Disse prosjektene kan du lese mer om her.

NOAH har fortsatt flere voksne katter som har behov for hjem. Har du hjerterom til en hjemløs katt? Eller vil du vite mer om NOAHs arbeid for hjemløse katter? Send en epost til vår koordinator på silje@dyrsrettigheter.no 

Bli medlem