NOAH logo
Forsiden > Kjæledyrindustri

Kjæledyrindustri

26 apr. 2017: Hundehold »

For en tid tilbake var NOAH, sammen med NKK i møte med Venstre om hundeloven. Nå har Venstre kommet med et represententforslag om en endring av loven, og NOAH var selvsagt tilstede på høringen for å tale hundenes sak. Les mer »

5 apr. 2017: Kattehold »

Ikke alle vet at flere titalls tusen katter lever som hjemløse i Norge – og at de behandles dårligere her enn mange andre land behandler sine hjemløse dyr. Les mer »

17 feb. 2017: Hundehold »

NOAH talte nylig de hjemløse hundenes sak på høring i Stortingets næringskomité, i anledning Senterpartiets forslag om å forby import av "gatehunder" til Norge. Les mer »

3 feb. 2017: Kjæledyrindustri »

NOAH gir årets Sonia Løchens pris til "Hus til Pus", for deres arbeid for hjemløse og sky katter i Bergen, og spesielt for deres praktisering av "omsorgsprogram" som gir hjemløse katter en bedre fremtid. Les mer »

22 jul. 2016: Kjæledyrindustri »

Hver sommer fokuserer NOAH på dyrene som dumpes av sine eiere, blant annet ved å anmelde dumpingsaker og å jobbe for å øke repsekten for alle dyr. Les mer »

10 feb. 2016: Kjæledyrindustri »

NOAH har fått mulighet til å hjelpe til med omplassering av et større antall katter etter en dyrevernsak. Har du eller noen du kjenner mulighet til å redde liv ved å ta i mot en eller flere av kattene? Les mer »

4 feb. 2016: Kjæledyrindustri »

Vurderer du å utvide familien med et nytt, firbent familiemedlem? Da håper NOAH at du velger å adoptere et hjemløst dyr fremfor å kjøpe dyr fra butikk eller fra oppdretter. Les mer »

15 jan. 2016: Kjæledyrindustri »

LMD ønsker å lovliggjøre hold av enkelte reptiler og amfibier i private hjem. NOAH mener at kommersielt salg ikke er en god løsning for dyrene. Les mer »

24 okt. 2015: Kattehold »

NOAH har i løpet av den siste uken jobbet hardt med å få stoppet en aksjon hvor et uklart antall katter skulle skytes på en eiendom i Nes kommune i Buskerud. Trass i våre klager og påminnelser om at aksjonen er ulovlig har vi nå fått opplyst at minst seks katter er skutt, og at [...] Les mer »

17 sep. 2015: Kjæledyrindustri »

Ny forskrift om midlertidig hold og omplassering av dyr gjør det enklere for flere å redde og omplassere dyr som trenger nye hjem. Les mer »

27 aug. 2015: Hundehold »

Mandag 17. august arrangerte NOAH markering for Bamse og alle hunders rettsvern foran Stortinget i Oslo. Les mer »

10 jun. 2015: Kjæledyrindustri »

Hvert år lider og dør hunder pga overoppheting i biler. Hvor varmt blir det faktisk i en bil? Og hva skal du gjøre om du ser en overopphetet hund i en bil? Les mer »

16 jul. 2014: Hundehold »

Shabana Rehman Gaarder er en komiker og samfunnsdebattant som har satt spor i norsk offentlighet. Les mer »

11 okt. 2013: Kjæledyrindustri »

Offentliggjøringen av et skremmende lydopptak fra politiet bekrefter behovet for et eget dyrepoliti. Les mer »

6 sep. 2013: Hundehold »

NOAH krever lovens strengeste straff for dyremishandling for personen som tok livet av hunden sin ved å dumpe den levende på sjøen i et bur. Les mer »

24 mai. 2013: Kjæledyrindustri »

Mange drømmer om å leve med hester. Tina Mareen Buddenberg har realisert drømmen, og det helt og holdent på hestenes premisser. Les mer »

24 mai. 2013: Kjæledyrindustri »

Jeg har en hest. En hest som gjennom millioner av år har overlevd uten min hjelp eller innblanding. Les mer »

20 feb. 2013: Kjæledyrindustri »

Arendal Kommunes masseavlivning av katter har nå fått et ansikt. Familiekatten Kåre, en frisk og tillitsfull katt, ble 13. februar avlivet av en veterinær på oppdrag av kommunen. Les mer »

10 jan. 2013: Kattehold »

En 84 år gammel kvinne i Tysfjord trues av Fylkesmannen i Nordland med at hun kan bli holdt økonomisk ansvarlig hvis hun fortsetter å mate hjemløse katter. Les mer »

18 des. 2012: Kattehold »

NOAH har sendt en henvendelse til Mattilsynet, og oppfordret til et samarbeid i forbindelse med dyrevernsaker. Les mer »