NOAH logo
Forsiden > Kjæledyrindustri

Kjæledyrindustri

1 feb. 2019: Kjæledyrindustri »

Pass på dyrene i kulden - det er et primært behov for alle dyr å holde varmen, søke ly og få nok mat og vann. Les mer »

11 des. 2017: Kattehold »

Over de to siste årene har NOAH arbeidet med to omfattende prosjekter for vanskeligstilte katter - nå behøver kattene hjelp! Les mer »

10 nov. 2017: Hundehold »

Bob er en av mange hunder som har blitt offer for Norges urettferdige hundelov, i denne saken kan du lese mer om hans historie og NOAHs arbeid. Les mer »

3 nov. 2017: Kattehold »

NOAH mottar støtte fra Stiansen Stiftelse til informasjonsarbeid for hjemløse katter. Les mer »

13 jul. 2017: Hundehold »

NOAH er fornøyd med at Mattilsynet innser at de ikke kan diskriminere omplasserte dyr, selv om vi er skuffet over holdningen som skinner igjennom i begrunnelsen Les mer »

12 jul. 2017: Kattehold »

I samarbeid med Selmer Media​ skal NOAH  ha en forhåndsvisning av dokumentarfilmen Kedi på Gimle Kino i Oslo den 25.juli klokken 18:00. Les mer »

26 jun. 2017: Kattehold »

Det er ikke noe nytt at mennesker gjerne fraskriver seg ansvar, og fordeler skyld til andre arter når noe synes "galt" i naturen. Derfor er det viktig at vi husker på hva som virkelig er problemet for dem og hva vi bør ha fokus på for å gjøre livet lettere for dem Les mer »

31 mai. 2017: Kattehold »

I 2016 satte NOAH vårt arbeid for omsorgsprogrammer ut i praksis, da vi tok på oss to store prosjekter og hjalp over 100 katter. Les mer »

22 mai. 2017: Hundehold »

Bob er en av mange hunder som har blitt offer for den urettferdige hundeloven. NOAH jobber hardt både for å redde Bobs liv, og for å endre hundeloven. Les mer »

26 apr. 2017: Hundehold »

Det haster med å endre hundeloven - hjelp oss med å kreve dette: Still opp på NOAHs markering, lørdag 22.september! Les mer »

5 apr. 2017: Kattehold »

Ikke alle vet at flere titalls tusen katter lever som hjemløse i Norge – og at de behandles dårligere her enn mange andre land behandler sine hjemløse dyr. Les mer »

17 feb. 2017: Hundehold »

NOAH talte nylig de hjemløse hundenes sak på høring i Stortingets næringskomité, i anledning Senterpartiets forslag om å forby import av "gatehunder" til Norge. Les mer »

3 feb. 2017: Kjæledyrindustri »

NOAH gir årets Sonia Løchens pris til "Hus til Pus", for deres arbeid for hjemløse og sky katter i Bergen, og spesielt for deres praktisering av "omsorgsprogram" som gir hjemløse katter en bedre fremtid. Les mer »

22 jul. 2016: Kjæledyrindustri »

Hver sommer fokuserer NOAH på dyrene som dumpes av sine eiere, blant annet ved å anmelde dumpingsaker og å jobbe for å øke repsekten for alle dyr. Les mer »

10 feb. 2016: Kjæledyrindustri »

NOAH har fått mulighet til å hjelpe til med omplassering av et større antall katter etter en dyrevernsak. Har du eller noen du kjenner mulighet til å redde liv ved å ta i mot en eller flere av kattene? Les mer »

4 feb. 2016: Kjæledyrindustri »

Vurderer du å utvide familien med et nytt, firbent familiemedlem? Da håper NOAH at du velger å adoptere et hjemløst dyr fremfor å kjøpe dyr fra butikk eller fra oppdretter. Les mer »

15 jan. 2016: Kjæledyrindustri »

LMD ønsker å lovliggjøre hold av enkelte reptiler og amfibier i private hjem. NOAH mener at kommersielt salg ikke er en god løsning for dyrene. Les mer »

24 okt. 2015: Kattehold »

NOAH har i løpet av den siste uken jobbet hardt med å få stoppet en aksjon hvor et uklart antall katter skulle skytes på en eiendom i Nes kommune i Buskerud. Trass i våre klager og påminnelser om at aksjonen er ulovlig har vi nå fått opplyst at minst seks katter er skutt, og at [...] Les mer »

17 sep. 2015: Kjæledyrindustri »

Ny forskrift om midlertidig hold og omplassering av dyr gjør det enklere for flere å redde og omplassere dyr som trenger nye hjem. Les mer »

27 aug. 2015: Hundehold »

Mandag 17. august arrangerte NOAH markering for Bamse og alle hunders rettsvern foran Stortinget i Oslo. Les mer »