NOAH logo
Forsiden > Kalender > NOAHs fakkeltog mot… 24. aug 2015

NOAHs fakkeltog mot pels 2015.

14/11/2015

fakkeltog-foran-stortinget2-580x386

Lørdag 14. november arrangeres NOAHs Fakkeltog mot pels for tolvte gang – og i år er det viktigere en noen gang at så mange som mulig møter opp!

Et representantforslag om forbud mot pelsdyroppdrett og import av pels fra slik produksjon, ble levert til Stortinget fra Miljøpartiet De Grønne i november 2014. Samtidig ba et flertall på Stortinget regjeringen om å «vurdere forbud mot norsk pelsdyroppdrett». Både Stortinget og regjeringen må dermed i nær fremtid ta stilling til en endelig avvikling av pelsdyrnæringen, og det er derfor viktigere enn noen gang at politikerne får føle det sterke engasjementet som finnes i befolkningen mot pelsdyroppdrett. Vi må vise at vi ALDRI gir oss før burene er tomme!

Oppmøte i Oslo er på Youngstorget klokken 17.30. Her vil det bli salg av fakler, før toget beveger seg til Stortinget for appeller fra kjente stemmer og politikere også i år.

Det blir også fakkeltog i flere andre byer. Mer info om dette kommer her senere.

Ønsker du å bidra med fakkeltoget i Oslo eller andre byer?  Eller ønsker du å arrangere i din by? Ta kontakt med jeanett.dahlberg@dyrsrettigheter.no

Bli medlem