NOAH logo
Forsiden > Frokost-9 > Frokost-banan 5. nov 2011

Frokost-banan

Dette er godt!
En skikkelig pimped-up banan, som passer like godt som frokost som til en enkle dessert. Splitt opp en banan, smør på ditt favorit nøttesmør, og fyll opp med det du vil av bær, nøtter, frø, sjokolade, lønnesiup osv..
Her kommer min favorit med hjemmelaget sjokolade-nøttesmør, bringebær, pistasjnøtter og kakaonibs.

1 porsjon

  • 1 banan
  • 1 ss cashewnøtt-smør (eller bruk peanøtt- eller mandelsmør)
  • 1 ss sirup (lønne-, yacon-, eller agavesirup)
  • 1 toppet ts kakaopulver
  • 1 dl bringebær (frossne går helt fint)
  • 1 liten neve pistasjnøtter, hakket
  • 1 ss kakaonibs

I en liten skål rører du sammen cashewnøtt-smør, sirup og kakao. Jeg pleier også å spe på med et par spiseskjeer kaldt vann.

Splitt opp bananen og legg den på en liten tallerken. Smør på nøttesmøret. Dryss over bringebær, pistasjnøtter og kakaonibs.
Nyt! Helst i senga en lat morgen :)

Bli medlem