NOAH logo
Forsiden > Arkiver > NOAH og Lush Norge… 10. nov 2010

NOAH og Lush Norge holdt lanseringsfest i Oslo

Flere møtte opp på lanseringsfesten for Gode Gjerninger produktet for NOAH tirsdag 9 november. Produktet har vært i salg i noen uker og vi feiret at overskuddet går til NOAHs arbeid mot pels.

Daglig leder i Lush Norge, Turid Sæterli uttaler seg om hvorfor Lush vil støtte Norges største dyrerettighetsorganisasjon, NOAH:

– LUSH er et selskap som er opptatt av miljø og dyrevelferd. For oss i Lush Norge er dyrevelferdsspørsmål og dyrs rettigheter noe vi personlig brenner for. Derfor har vi valgt å støtte NOAHs arbeid og inngår dette samarbeidet med lanseringen av Gode Gjerninger i NOAHs navn. Alle inntekter fra dette produkter, bortsett fra moms, vil gå direkte til NOAHs arbeid, sier Sæterli.

Det var flere som møtte opp for å få en presentasjon av produktet, som fikk info om pels og ikke minst som fikk prøve alle LUSH sine spennende varer.

– Vi takker alle som kom inn på Lush-butikken på Byporten på tirsdag for å kjøpe «Gode Gjerninger NOAH» til inntekt for pelsdyrene, sier Thomas H. Olsen i NOAH. Han oppfordrer flere til å kjøpe produktet som en julegave til venner og kjente.

Produktet kan også kjøpes på Lush butikken i Dronningens gate 14 i Trondheim og i Lush sin nettbutikk.

Bli medlem