Notis | NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

Hva har NOAH oppnådd i 2016?

2016 var et begivenhetsrikt år for NOAH, med flere seire og fremskritt for dyrenes rettigheter. Les mer »

NOAHs fakkeltog mot pels 2016!

Med over 8250 oppmøtte i hele 26 byer er NOAHs fakkeltog mot pels 2016 det største noensinne! Les mer »

Gi en stemme til dyrene!

Vil du hjelpe til å mobilisere stadig sterkere i kampen for dyrene? Bli medlem i NOAH! Les mer »

Vegetarprodukter selger som varmt hvetebrød!

Det har den siste tiden vært en fantastisk økning i interessen for vegetarmat og vegetarprodukter spås nå av dagligvarekjedene til å bli den nye bestselgeren.

KLD vil endre loven for å kunne skyte flere ulver

NOAH reagerer sterkt på at Klima- og miljødepartementet for få dager siden brøt yngletidsfredningen for ulv, og nå foreslår at «kultur, økonomi og rekreasjon» skal være grunn for å skyte kritisk truet ulv.
NOAH deltok i dag på høringsmøte i Klima-og miljødepartementet, i forbindelse med deres forslag om å endre Naturmangfoldloven slik at det skal bli enda enklere […]

NOAH krever strengere regelverk for oppskyting av fyrverkeri

NOAH sendte nylig ut et brev til alle landets kommuner, hvor vi ber dem om å innføre lokale vedtak mot oppskytning av privat fyrverkeri, eventuelt kun tillate lydløst fyrverkeri.

For svært mange dyr – både familiedyr, husdyr og ville dyr – gjør smellene fra fyrverkeri nyttårsaften til et mareritt. Hvert år ser vi tilfeller hvor dyr […]

Nei til importforbud av «gatehunder»

NOAH talte nylig de hjemløse hundenes sak på høring i Stortingets næringskomité, i anledning Senterpartiets forslag om å forby import av «gatehunder» til Norge.

NOAH gir Sonia Løchens pris til «Hus til Pus»

NOAH gir årets Sonia Løchens pris til «Hus til Pus», for deres arbeid for hjemløse og sky katter i Bergen, og spesielt for deres praktisering av «omsorgsprogram» som gir hjemløse katter en bedre fremtid.

NOAH avslører flere tilfeller av ulovlig minkjakt

Etter å ha blitt tipset om at flere jegere har lagt ut videoer og bilder som viser ulovlig jakt på mink i en lukket Facebook-gruppe tidligere i år, har NOAH nå anmeldt fire minkjegere fra ulike steder i landet. Bildematerialet viste minker som blir angrepet og revet i filler av jakthunder, mens jegerne filmer og […]

Aktuell video :

Noen kaller det underholdning