NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

NOAHs Fakkeltog mot pels 2017

Lørdag 21. oktober trenger pelsdyrene DEG! Les mer »

Lørdag 21.oktober – den viktigste dagen for pelsdyrene!

Lørdag 21 oktober samles tusenvis av nordmenn under ett felles krav til norske politikere: Lytt til de faglige rådene og legg ned pelsnæringen!

Regjeringen vil svekke arbeidet for pelsdyrene

I statsbudsjettet for 2018 gir Landbruksdepartementet pelsnæringen 2 millioner til «dyrevelferdsprogram», men kutter all støtte til det ideelle dyrevelferdsarbeidet.

Frivillig på Europas største markering for dyr?

Pelsdyrene trenger DEG for å gjøre årets fakkeltog enda større og sterkere enn alle tidligere fakkeltog, og absolutt alle frivillige bidrag er helt nødvendig for et vellykket fakkeltog! Bli med!

Hunden Bob

Bob er en av mange hunder som har blitt offer for Norges urettferdige hundelov, i denne saken kan du lese mer om hans historie og NOAHs arbeid.

Utdaterte holdninger til plantebasert kosthold

I Aftenposten 21. september anklager Hollung og Telle-Hansen blogger Sophie Elise for å feilinformere leserne sine når hun oppfordrer dem til å kutte kjøtt, egg og melk fra kostholdet sitt, men i dette tilfellet kan det se ut som om Sophie Elise hører mer på fagmiljøene enn forskerne selv.

Høstens vegetarnyheter!

Siden i fjor har det vært en eksplosiv økning i tilbudet av vegetar og veganprodukter i norske dagligvarekjeder, og denne trenden ser ikke ut til å avta med det første. Her er noen av høstens vegetarnyheter.

Aktuell video :

Noen kaller det underholdning