NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

Lovforslag om pelsforbud – gledelig, men ikke én dag for tidlig! 

Endelig er lovforslag om pelsforbud ute på høring! Les mer »

NOAH søker lokale frivillighetskoordinatorer

NOAH ser etter dyktige og engasjerte lokale frivillighetskoordinatorer i 20% fast stilling i Stavanger og Tromsø. 

Folkets markering for ulvene

Still opp på folkets markering for ulvene lørdag 12. januar!

NOAH kjemper i retten for ulvene

Regjeringen avgjorde før jul at det for første gang kan skytes en ulvefamilie innenfor ulvesonen. NOAH mener regjeringens vedtak er ulovlig og et brudd på Grunnlovens § 112 om rett til naturmangfold, og Bernkonvensjonen.

Request the Norwegian Government to stop killing wolves

NOAH strongly condemns the government’s decision that places Norway among the worst countries when it comes to the protection of wild species. Please write to the Parliament and the Ministry of the Environment in Norway and tell them what you think of this decision.

Norsk ulvepolitikk – en internasjonal skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringen tillater nedskyting av en hel familieflokk innefor ulvesonen. Næringsinteresser bidrar til å holde ville dyr på grensen til utrydding.

NOAHs brev til kommuner om skuddpremier

Her kan du lese NOAHs brev som ble sendt til alle kommunene i Norge, hvor vi fraråder innføringen av skuddpremier. Skuddpremier medfører ikke bare økt jaktpress, men også økt fare for skadeskyting og forringet status for artene som urettmessig henges ut som «skadedyr».

Aktuell video :

Ulvens Gode Naboer

NOAH har sett seg lei på flere mediers usynliggjøring av det flertallet som også i ulveområdene aksepterer og ønsker en natur hvor store rovdyr har sin plass. Vi har derfor reist rundt og snakket med noen av de som media ikke er så ivrige etter å skrive om – ulvens gode naboer!

Det er nemlig disse lite synlige stemmene som utgjør flertallet også der ulvene er: 35% av de som lever med ulv i nærheten liker godt ulv i Norge, 25% liker ulv og 16% er nøytrale. Det betyr at 76% av befolkning i sona ikke har noe imot ulv – kun 13% misliker ulven sterkt.

NOAH mener mediene nå må la det store flertallet som faktisk vil verne ulvene, komme mer til orde! Derfor har vi også laget denne filmen – slik at flere stemmer kan bli hørt.

Del gjerne filmen!

YouTube:
https://youtu.be/2r_axqMcb8Y

Vimeo:
https://vimeo.com/251497800

Filmen kan lastes ned i høy oppløsning her:
https://we.tl/09khniJ30g