NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

NOAHs Fakkeltog mot pels 2018

NOAHs Fakkeltog mot pels 2018 var et seierstog over at vi endelig er blitt hørt Les mer »

Bare en skjære?

Høsten 2016 anmeldte NOAH- for dyrs rettigheter mannen som tok livet av en skjære ved bruk av rottefelle. Saken endte opp i retten, hvor mannen ble dømt for forholdet, og NOAH ser dette som en viktig prinsipiell seier som tydeliggjør at man ikke kan gjøre hva man vil med ville dyr.

Vi trenger ikke flere jegere, men flere ville dyr!

Landbruksministeren har nylig uttalt at «alle bør få smake på viltet», og har øremerket to millioner kroner for å rekruttere nye jegere. NOAH mener politikken er feilslått.

Dødstraff for uhell?

Nalas eiere er blant mange hundeiere som loven har rammet med urimelige konsekvenser. Det haster med å endre loven slik at ikke enda flere hunder står i fare for å avlives på tynt grunnlag.

Faktisk sprer feil om NOAH og hundeloven

NOAH er svært skuffet over at Faktisk.no skriver direkte feil om NOAH, og gir sterkt villedende informasjon om hundeloven.

NOAHs innspill om omstilling av pelsfarmer

NOAHs innspill til Landbruksdepartementet angående omstilling av pelsfarmer til grønt landbruk.

Tenn fakler for pelsdyrene i hele Norge!

I fjor arrangerte NOAH fakkeltog fra Kristiansand til Svalbard, i til sammen hele 30 byer i Norge, vil DU være med på å spre årets fakkeltoget til så mange byer som mulig?

Aktuell video :

Ulvens Gode Naboer

NOAH har sett seg lei på flere mediers usynliggjøring av det flertallet som også i ulveområdene aksepterer og ønsker en natur hvor store rovdyr har sin plass. Vi har derfor reist rundt og snakket med noen av de som media ikke er så ivrige etter å skrive om – ulvens gode naboer!

Det er nemlig disse lite synlige stemmene som utgjør flertallet også der ulvene er: 35% av de som lever med ulv i nærheten liker godt ulv i Norge, 25% liker ulv og 16% er nøytrale. Det betyr at 76% av befolkning i sona ikke har noe imot ulv – kun 13% misliker ulven sterkt.

NOAH mener mediene nå må la det store flertallet som faktisk vil verne ulvene, komme mer til orde! Derfor har vi også laget denne filmen – slik at flere stemmer kan bli hørt.

Del gjerne filmen!

YouTube:
https://youtu.be/2r_axqMcb8Y

Vimeo:
https://vimeo.com/251497800

Filmen kan lastes ned i høy oppløsning her:
https://we.tl/09khniJ30g