NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

Forby pelsimport!

Signér for å forby pelsimport! Les mer »

NOAHs høringssvar til forskrift om penger til å fremme jakt

Miljødirektoratet er instruert av Landbruksdepartementet til å sende på høring en forskrift hvor 2,1 millioner skal gå til «tiltak som fremmer jaktbasert friluftsliv» og «vilt som en høstbar ressurs» rettet mot barn og unge. Her kan du lese NOAHS høringssvar.

Hjelp bier og humler i sommer!

Det er svært viktig å hjelpe de pollinerende insektene som humler og bier, og her kan du få gode tips til hva du kan gjøre for insektene i sommer.

Få Arbeiderpartiet til å stemme for pelsdyrforbud!

Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsmann har gått ut og meldt at AP vil ha en ny behandling av loven i Stortinget – hjelp NOAH med å få AP til å stemme for et forbud!

Prada-gruppen sier nei til pels!

NOAH er svært glade over å melde at Prada-gruppen idag sier nei til pels etter samtaler med Fur Free Alliance, hvor NOAH er norsk representant.

Årets jordbruksforhandlinger

Nå står vi ovenfor årets jordbruksforhandlinger, og her kan du lese mer om hva forhandlingene går ut på, samt NOAHs innspill til forhandlingene.

Mattilsynet svikter dyrene i rovdyrdebatten

NOAH mener at Mattilsynet går langt utover sitt mandat når de tar stilling for å skyte flere sterkt og kritisk truede dyr.

Aktuell video :

Ulvens Gode Naboer

NOAH har sett seg lei på flere mediers usynliggjøring av det flertallet som også i ulveområdene aksepterer og ønsker en natur hvor store rovdyr har sin plass. Vi har derfor reist rundt og snakket med noen av de som media ikke er så ivrige etter å skrive om – ulvens gode naboer!

Det er nemlig disse lite synlige stemmene som utgjør flertallet også der ulvene er: 35% av de som lever med ulv i nærheten liker godt ulv i Norge, 25% liker ulv og 16% er nøytrale. Det betyr at 76% av befolkning i sona ikke har noe imot ulv – kun 13% misliker ulven sterkt.

NOAH mener mediene nå må la det store flertallet som faktisk vil verne ulvene, komme mer til orde! Derfor har vi også laget denne filmen – slik at flere stemmer kan bli hørt.

Del gjerne filmen!

YouTube:
https://youtu.be/2r_axqMcb8Y

Vimeo:
https://vimeo.com/251497800

Filmen kan lastes ned i høy oppløsning her:
https://we.tl/09khniJ30g