NOAH - for dyrs rettigheter NOAH logo

Endelig forbud mot pels!

Etter 28 års kamp mot pelsdyroppdrett kan NOAH endelig juble for seier! Les mer »

NOAHs Fakkeltog mot pels 2017

Lørdag 21. oktober trenger pelsdyrene DEG! Les mer »

NOAH søker lokale frivillighetskoordinatorer

NOAH ser etter dyktige og engasjerte lokale frivillighetskoordinatorer i 20% fast stilling i Stavanger og Tromsø. 

Stiansens Stiftelse åpen for søknader og nominasjoner

Dag S. Stiansens Stiftelse åpen for søknader og nominasjoner. Stiftelsen deler ut en halv million kroner i året til prosjekter som bidrar til å fremme dyrenes interesser.

Høyesterett dømmer Bob til døden!

NOAH er i sjokk og sorg over at hunden Bob – som ikke har bitt noen og som adferdseksperter beskriver som svært vennlig – er dømt til døden. Ingen hunder i Norge er nå trygge.

Mange alvorlige lovbrudd i svinenæringen

I mai 2017 startet Mattilsynet opp et tilsynsprosjekt ved besetninger med slaktegris i Rogaland. I følge sluttrapporten ble det gjennomført 228 uvarslede tilsyn, der det ble funnet avvik i over 70% av besetningene.

Hvordan hjelpe ville dyreunger?

Dyrevelferdsloven § 4 sier at den som treffer på et dyr som er sykt, skadet eller hjelpeløst, plikter å hjelpe dyret. Men det er også viktig å vite når det beste for dyret er å bli latt i fred. Her er noen tips.

Sommerjobb i NOAH?

Er du engasjert i dyrs rettigheter? Vi ønsker nå å ansette flere engasjerte kampanjemedarbeidere, både i Oslo og i Trondheim, til vårt fundraisingsprosjekt!

Aktuell video :

Ulvens Gode Naboer

NOAH har sett seg lei på flere mediers usynliggjøring av det flertallet som også i ulveområdene aksepterer og ønsker en natur hvor store rovdyr har sin plass. Vi har derfor reist rundt og snakket med noen av de som media ikke er så ivrige etter å skrive om – ulvens gode naboer!

Det er nemlig disse lite synlige stemmene som utgjør flertallet også der ulvene er: 35% av de som lever med ulv i nærheten liker godt ulv i Norge, 25% liker ulv og 16% er nøytrale. Det betyr at 76% av befolkning i sona ikke har noe imot ulv – kun 13% misliker ulven sterkt.

NOAH mener mediene nå må la det store flertallet som faktisk vil verne ulvene, komme mer til orde! Derfor har vi også laget denne filmen – slik at flere stemmer kan bli hørt.

Del gjerne filmen!

YouTube:
https://youtu.be/2r_axqMcb8Y

Vimeo:
https://vimeo.com/251497800

Filmen kan lastes ned i høy oppløsning her:
https://we.tl/09khniJ30g